Afbeelding

Exploitant voor kantine De Stoeprand gezocht

Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - In 2016 komt De Stoeprand, de kantine bij sporthal De Stoep, naar verwachting vrij voor een nieuwe exploitant. De gemeente Sliedrecht, eigenaar van de kantine, peilt nu de interesse bij derden in het exploiteren van deze kantine.

Volleybalvereniging Sliedrecht Sport is nu beheerder van de kantine. Als in 2016 de nieuwe sporthal aan de Benedenveer gereed is, waar de gemeente vanuit gaat, komt kantine De Stoeprand vrij. SKC Merwede gaf eerder al aan geen belangstelling te hebben de exploitatie over te nemen. Wel zal de korfbalvereniging een groot deel van de vrijgekomen uren in sporthal De Stoep innemen. Maar aangezien de club een eigen kantine heeft bij de korfbalvelden aan de Thorbeckelaan was exploitatie van De Stoeprand niet haalbaar.

De kantine heeft een oppervlak van ongeveer 330 m2 en bestaat uit twee delen, die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn. De kantine is voorzien van een professionele keuken en bar.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Eric Dieleman via e.dieleman@sliedrecht.nl of (0184) 495 965.

advertentie
advertentie