Open dag dierenasiel en presentatie 'ManMetKat-kalender'

Lokaal nieuws

SLIEDRAECHT De famezue ManMetKat-kalender wordt officieel gepresenteerd tijdens de open dag van Dierenasiel Sliedrecht op zaterdag 4 oktober.

Dit is een evenement op het terrein achter het asiel (Molendijk 165 te Sliedrecht) dat tussen 11:00 tot 16:00 plaatsvindt. Er worden rondleidingen gegeven die dag dus meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit kleine, knusse, aparte asieltje.

Ook is er live muziek, zijn er modellen 'live' aanwezig en zijn er verkoopkraampjes, infostands, pannenkoeken en wraps, gebak, spelletjes, loterij en nog veel meer.

De presentatie van de ManMetKat-Kalender zal rond 12:30 plaatsvinden. Voorzitter en tevens coördinator van het kalenderproject, Ginet Balistreri, zal de bezoekers vertellen hoe het project tot stand is gekomen en is gegroeid van grappig ideetje tot grootschalig benefiet-item. Na de presentatie zal de kalender officieel de verkoop ingaan. De feestelijke dag duurt tot 16:00 uur.

De kalender is te koop voor € 15,- De diverse verkooppunten worden op de Facebookpagina bekend gemaakt. De gehele opbrengst gaat naar de hulp aan asieldieren in Nederland.

Men kan de kalender ook toegestuurd krijgen. Na ontvangst betaling wordt de kalender netjes verstuurd (binnen 7 werkdagen). Men dient adresgegevens in de omschrijving van de overboeking te vermelden. Overmaken op IBAN NL94RABO 0145771806 t.n.v. Stg. Dierenasiel Sliedrecht.

advertentie
advertentie