Talentenworkshops SOJS

10 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - SOJS presenteert een aantal talentenworkshops, die draaien om het ontplooien van creativiteit. Iedere workshop bestaat uit zes bijeenkomsten. Elke workshop eindigt met een presentatie voor ouders, opa en oma, broers, zussen en vrienden. Ze zullen gegeven worden door een deskundige docent/begeleiderKosten: 15 euro pp.

De eerste workshop draait om Kinderkunst. Een workshop waar de deelnemers van allerlei knutselwerken gaan maken. Het maken van een 3d schilderij, spiegel etsen en nog veel meer. Dat alles wordt in de laatste bijeenkomst gepresenteerd in een galerie. De workshop start op donderdag 6 november (15.30 tot 17.00 uur) en duurt tot 11 december.

De tweede workshop heet 'Fashion Designer' en start op maandag 10 november (van 16.00 tot 17.30 uur) tot 15 december. Bij de modeworkshop gaan we van tweede hands kleding, stukken stof en ander materiaal nieuwe creaties maken. Iedere bijeenkomst staat er een ander kledingstuk centraal. De laatste bijeenkomst zal een een afsluiting zijn in de vorm van een modeshow.

De laatste workshop is een kookworkshop genaamd 'Lekkerbek'. Deze start op donderdag 15 januari en duurt tot 19 februari. Vab salades tot snoep; in deze workshop passeert elke vorm van voedsel de revue. De workshop wordt afgesloten met een proeverij.

advertentie
advertentie