Heropening kapsalon PB Hairfashion

Lokaal nieuws

Na een kleine maand verbouwen, opent PB Hairfashion op zaterdag 1 november een geheel verbouwde kapsalon aan de Stationsweg 11, tussen de voormalige ABN Amro bank en de Scapino. Tijdens de feestelijke opening is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Vanaf maandag 3 november worden weer de mooiste kapsels gemaakt en kunnen klanten er tevens terecht voor diverse mode- en haaraccessoires.

Patricia Vermeulen is eigenaar van PB Hairfashion en werkt al meer dan 20 jaar als kapster in Sliedrecht en omgeving. "Na een aantal jaren in verschillende kapsalons te hebben gewerkt, heb ik 15 jaar geleden de stap genomen om als ambulant kapster aan de slag te gaan. Zo heb ik in de loop der tijd een vaste klantenkring opgebouwd bij wie ik altijd met veel plezier thuis gekapt heb. Een kleine twee jaar geleden kwam het aanbod om in een samenwerkingsverband een pand te huren aan de Stationsweg in Sliedrecht. Een spannende tijd waarin gelukkig mijn klanten bereid waren om naar de kapsalon mee te verhuizen."

Afgelopen zomer kwam het aanbod om het gehele pand zelfstandig te gaan huren en de kapsalon uit te breiden. Na een grote metamorfose is de kapsalon uitgebreid van 1 naar 3 stoelen, is er een speciale kinderkapsalon waar het een feest is voor kinderen om geknipt te worden en kunnen klanten terecht voor haar- en mode accessoires, waaronder sjaals en leuke tassen. Dit alles in de vertrouwde gezellige sfeer die PB Hairfashion wil uitstralen. Tevens zullen Rubina Hübner en Laura de Ruijter het team komen versterken. Rubina heeft al ruim 25 jaar ervaring in het kappersvak en schoonheidsspecialiste Laura verzorgt diverse beautybehandelingen onder de naam 'Beauty by Lau'

Zaterdag 1 november vindt de feestelijke opening plaats. Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de geheel verbouwde zaak. PB Hairfashion is 6 dagen per week open. Er wordt voornamelijk op afspraak gewerkt, maar het is altijd mogelijk even binnen te lopen om te kijken of er een gaatje is. Voor afspraken kan gebeld worden met 06 - 36 00 78 92.

advertentie
advertentie