Ingang Bethelkerk Kerkbuurtzijde
Ingang Bethelkerk Kerkbuurtzijde K.Kwantes

Afscheid gebouw Bethelkerk

18 juni 2021 om 18:20 Lokaal Deel je nieuws

Zoals u wellicht heeft meegekregen, zal binnen afzienbare tijd het kerkgebouw van de Christelijke Gereformeerde kerk Sliedrecht Beth-El, Kerkbuurt 72, worden gesloopt. Op dezelfde plaats zal vervolgens een nieuw gebouw worden gerealiseerd.
 

D.V. zondag 4 juli zullen de laatste erediensten worden gehouden in het huidige kerkgebouw. Mede gezien de beperkingen vanwege het coronavirus worden daarvoor alleen eigen gemeenteleden uitgenodigd. De diensten zijn ook te volgen of na te luisteren/- kijken via www.bethel-sliedrecht.nl.
 

Het kan zijn dat u en/of een familielid herinneringen heeft aan goede momenten in de kerk en u graag het huidige gebouw nog eens wilt bezoeken alvorens het gesloopt wordt. Daar willen we u graag de gelegenheid voor geven. Net als (oud-)gemeenteleden.
Het is de bedoeling dat de kerk open is op dinsdag 29 juni en donderdag 1 juli: ’s  morgens tussen 10 en 12 uur, ’s middags tussen 14 en 16 uur en ’s avonds tussen 19 en 21 uur en op woensdag 30 juni en zaterdag 3 juli: ’s morgens tussen 10 en 12 uur en ’s middags tussen 14 en 16 uur.

Vanwege de beperkingen als gevolg van het coronavirus, is het van belang dat u zich vooraf aanmeldt. Dat kan via de website van de kerk www.bethel-sliedrecht.nl/afscheidkerkgebouw.

advertentie
advertentie