Logo GaafWoord
Logo GaafWoord Peter de Borst

VERTELLING KOM ERBIJ

1 augustus 2021 om 12:58 Lokaal Deel je nieuws


Onder dat motto gaat er 5 augustus iets bijzonders gebeuren. De lokale Hema, SamenvoorSliedrecht en verhalenverteller Peter van GaafWoord zijn om tafel gaan zitten en hebben de schouders gezet onder een nieuw initiatief op de Kerkbuurt. Alle 3 vinden dat Iedereen erbij hoort in ons dorp Sliedrecht. Iedereen mag gezien en gehoord worden. Iedereen mag meedoen in ons dorp, ongeacht wie je bent, wat je bent en hoe je bent.


Voor sommigen is het makkelijk om mee te doen. Voor anderen wat moeilijker omdat zij bijvoorbeeld een minder groot sociaal netwerk hebben of minder graag op de voorgrond treden. Misschien kent u of jij weinig mensen in Sliedrecht of is de drempel om bij een vereniging aan te sluiten te groot. Misschien voelt u of jij zich weleens eenzaam in ons dorp.

In het kader van Kom Erbij nodigen wij juist jullie van harte uit om langs te komen op 5 augustus. 


Waar? In het restaurantgedeelte van de Hema
Wanneer? Op 5 augustus van 10.30 uur tot 11.30 uur
Wat? 4 verschillende verhalen verteld door de Verhalenverteller van GaafWoord


De Hema en SamenvoorSliedrecht zorgen voor een heerlijke GRATIS tompouce voor maximaal 40 luisteraars. Het idee om dit heerlijk lekkers te trakteren aan deze specifieke doelgroep lag vorig jaar al op tafel bij de Bibliotheek aan zet, Hema en bij Erbij in Sliedrecht. Helaas kon toen door alle beperkingen dit niet doorgaan. Maar uitstel is zeker geen afstel, dus kom gerust langs. 

Koffie of thee is natuurlijk gewoon lekker in het restaurant te bestellen. 

En onze verhalenverteller Peter……die zorgt voor een zorgeloos uurtje vol verhalen.  Uit het hoofd, vol woordenspel en mimiek, waarbij passievolle energie de luisteraars meevoert van begin tot eind.

Een vertelling van minstens 4 unieke verhalen die de luisteraar meeneemt naar een klein dorpje lang geleden, naar een onbekend sprookje, naar een legende van een dappere vrouw en een spannend zelf geschreven verhaal over een 16 jarig meisje met een bijzonder talent. Deze laatste gaat voor de 1e keer het levenslicht zien, dus wees bij deze primeur!!

Zien wij jullie 5 augustus? Kom er gezellig bij!

Verhalenverteller Peter
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie