de locatie van Rijndam naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht
de locatie van Rijndam naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht Rijndam

Rijndam verplaatst behandelactiviteiten Gorinchem naar Dordrecht

Lokaal Deel je nieuws

Rijndam biedt sinds deze maand geen poliklinische revalidatiebehandelingen meer aan in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. De revalidatiebehandelingen worden verplaatst naar de Rijndam locatie in Dordrecht, naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Hierbij wordt kennis en expertise geconcentreerd op één locatie met een groot team van artsen, behandelaren en ondersteuners.

Rijndam zet de nauwe samenwerking met Rivas in Gorinchem wel voort. Wanneer er bij een patiënt een revalidatiebehandeling noodzakelijk is, kan dit bij Rijndam in Dordrecht plaatsvinden. Deze behandeling vindt dan plaats onder regie van dezelfde revalidatieartsen.

De polikliniek in Dordrecht is een moderne en volledig uitgeruste behandellocatie die vijf jaar geleden nieuw gebouwd is. Rijndam biedt ook op deze locatie hoog kwalitatieve medisch specialistische revalidatiezorg. De polikliniek is goed bereikbaar met de auto waarbij patiënten gebruik kunnen maken van het parkeerterrein tegenover het ziekenhuis. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: op loopafstand van de polikliniek bevindt zich een bushalte.

Eerstelijns behandelingen blijven mogelijk bij Rivas, echter medisch specialistische revalidatiebehandelingen vinden voortaan plaats in Dordrecht.

advertentie