Herbalife Nutrition coach Connie Huibregtse spelt bij de trotse  Elly Korevaar haar 20 jarig haar jubileum speldje op
Herbalife Nutrition coach Connie Huibregtse spelt bij de trotse Elly Korevaar haar 20 jarig haar jubileum speldje op Totally4you

20 jaar Totally4you - feestelijke proeverij

Lokaal Deel je nieuws

Sliedrecht – Donderdagavond 24 maart is het feest in de praktijk van Totally4you aan de Karel Doormanstraat 1. Totally4you bestaat 20 jaar en daarom nodigt voedingscoach Elly Korevaar iedereen uit voor een  informatieve, gezellige en feestelijke Proeverij. Van harte welkom tussen zijn  19:00 – 21:00 uur.

‘De Healthy Proeverij organiseer ik vaker maar dit keer zal deze extra feestelijk zijn, er zijn leuke winacties, er is veel te proeven, je kan een gezondheidscheck doen, mindsetcoach Inge Verboom is aanwezig voor tips, en om 19:30 en 20:30 uur is er een Fitdance demonstratie. ‘aldus een enthousiaste Elly Korevaar.

‘Ik ben er trots op dat ik al 20 jaar mensen gelukkiger en gezonder maak met mijn adviezen voor een gezonde levensstijl. Het is nog steeds mijn passie. Zo fijn als je weer iemand hebt geholpen zijn/haar doel te bereiken. Iedereen blij. Bij mijn coaching gebruik ik de producten van Herbalife Nutrition.

Achter deze producten sta ik nog steeds 100%. Niet voor niets is het het nummer 1 merk van de wereld in actieve en lifestyle voeding. Je merkt gewoon dat het werkt in combinatie met mijn coaching. Je verliest kilo’s maar ook centimeters. Echt een win-win situatie. Zo mooi als je mensen helpt weer lekker in hun vel te zitten.’

Elly (op de foto links) heeft voor haar 20 jaar dienst een mooie jubileumspeld ontvangen en kreeg deze zaterdag opgespeld van haar Herbalfie Nutrition coach Connie Huibregtse.

Aanmelden voor de feestelijke avond op 24 maart  is niet verplicht maar wel fijn om te weten. Aanmelden kan via elly@totally4you.nl. Iedereen gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag.
 

advertentie