Afbeelding
Riet Meyer

Zaterdag 1 april workshop schilderen in Creatief Centrum Sliedrecht met Riet Meyer

29 maart 2023 om 08:39 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 1 april is het weer de eerste zaterdag van de maand, dit houdt in dat alle ateliers zijn geopend in Creatief Centrum Sliedrecht te Maaslaan 6. Op deze dag kun je vrijblijvend overal binnenlopen en waar aangeboden deelnemen aan een workshop.

In het kooklokaal is Riet Meyer van 13.15 tot 15.45 uur te gast. Riet is geen onbekende voor Creatief Centrum Sliedrecht, zij heeft al vaker workshops gegeven. Het thema op 1 april is ‘schilderen met beperkt palet’.

Riet aan het woord; “Onder deskundige begeleiding maak je een kunstwerk voor je woon -of slaapkamer. Je kunt kiezen uit diverse onderwerpen; landschap, stilleven of abstract.

We gaan werken met rood, geel en blauw, dit zijn de primaire kleuren, met een aanvulling van zwart en wit. Met deze kleuren werken heeft veel voordelen, als je enkele kleuren gebruikt krijg je automatisch samenhang in je werk.”

Kosten voor deze workshop zijn €20, dit is inclusief begeleiding, acrylverf, schildersdoek van 30x30 cm of 30x40 cm koffie/thee en een koekje.

Neem je je eigen verf en penselen mee, dan kost deelname €15.

Tip: heb je een klein budget, maar wil je wel graag verf aanschaffen? Begin dan voor het mooiste resultaat liever met een paar kleuren van een goed merk in plaats van een grote doos goedkope verf.

Vooraf aanmelden is gewenst, dit kan bij Riet via 06-17490971

Meer informatie over Riet lees je op https://beeldhouwenschilderen.weebly.com/ 

advertentie
advertentie