Boekenweek bij Boekhandel De Waard

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Boekhandel De Waard viert tot en met 15 maart de Boekenweek. In deze periode ontvangen klanten, bij aanschaf van tenminste € 12,50 aan boeken, gratis het actieboek 'Een mooie jonge vrouw', geschreven door Tommy Wieringa. Boekhandel De Waard sluit met deze promotiecampagne aan bij de landelijke campagne, die jaarlijks wordt georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.blz.nl/dewaard.

Het assortiment bij Boekhandel De Waard is heel breed. Voor elke lezer is er wel een boek te vinden. Niet op voorraad? Het is zo besteld. Een boek bestellen kan ook thuis gebeuren, op elk moment van de dag. De speciale boekhandelsite www.blz.nl/dewaard geeft alle informatie en een besteld boek wordt de volgende dag zonder extra bezorgkosten bij de klant afgeleverd.

Ook op het gebied van christelijke lectuur kan men bij de boekhandel op de Kerkbuurt terecht. Een speciaal ingerichte kelder biedt volop keus in bijbels, liedboeken, theologische lectuur, bijbelse dagboeken, kinderbijbels, doop- en verjaardagsgeschenken, wenskaarten met o.a. gedichten, gedichtenbundels, etcetera.

Tevens ontvangen klanten in deze week het christelijke actieboek bij aankoop van € 12,50 aan boeken. Dit boek is geschreven door Lisette Heg en heeft als titel 'Later'.

advertentie
advertentie