Langedijk-Slieker nieuwe eigenaresse Multivlaai Sliedrecht

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Na zes jaar als verkoopster in de winkel gewerkt te hebben, kwam een lang gekoesterde droom uit. Vanaf 1 maart wordt Multivlaai Sliedrecht volledig door de in Sliedrecht geboren en getogen Diana Langedijk-Slieker geëxploiteerd. Na een periode van hard werken, werden vrijdag de deuren geopend van de in de nieuwe formule-uitstraling gebrachte winkel.

Deze heugelijke gebeurtenis valt samen met het vernieuwde assortiment, dat vanaf 17 maart wordt gevoerd. De door de consumentenbond uitgeroepen beste geteste vlaai blijft natuurlijk in het assortiment zitten. Alles is verder te vinden op www.multivlaai.nl .

Nieuw in het assortiment zijn de enige echte Leonidas bonbons. Als enige winkel mag ze dit bekende merk verkopen. Deze van oorsprong Belgische bonbon wordt dan ook wel de Rolls-Royce onder de bonbons genoemd.

Altijd vers, vóór 13.00 besteld, volgende dag in huis en de bezorgservice zorgt er voor dat klanten alles keurig aan de deur krijgen. Diana, Anouck, Janine, Christel en Joyce nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel. Naast de enige echte Leonidas vitrine kunnen bezoekers natuurlijk ook alle andere vlaaien bekijken.

advertentie
advertentie