Bindweefselmassage bij Brown Eyes

Ondernemend

SLIEDRECHT - Het knusse en professionele schoonheidsinstituut Brown Eyes richt zich voornamelijk op huidverbetering. Al langere tijd kan men hier terecht voor vele behandelingen als microdermabrasie, fruitzuurpeelings en hannah behandelingen. Wie Hannah kent is misschien ook bekend met de bindweefselmassage die door vele bekende Nederlanders wordt ondergaan.

,,Als we de huid willen verbeteren moeten we proberen de huid aan het werk te zetten door haar te stimuleren. Dit kan op meerder manieren en goede apparatuur en diep werkende producten zijn hier de basis van", vertelt huidcoach Jolanda Dekker. ,,Als huidcoach geven wij niet alleen een behandeling, maar richten we ons voornamelijk op het coachen of het begeleiden van de persoon die komt om de huid te willen verbeteren. We bekijken tijdens een kennismakingsbehandeling de huid doormiddel van een uitgebreide analyse met apparatuur die de huid scant; hierbij kunnen we direct zien hoe het vocht, vetgehalte en de Ph waarde in de huid zijn. Aan de hand van de gegevens en het probleem maken we een behandelplan op maat. Iedere huid is anders en wordt daarom ook individueel behandeld."

Bindweefselmassage is een diepwerkende massage die de bindweefselcel (de fibroblast) opnieuw aanzet nieuwe collagene en elastine vezels aan te maken. Deze vezels zijn ervoor om onze huid sterk en elastisch te houden. Zo verbetert de huidconditie en wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de stofwisseling wordt geactiveerd. Dit alles is perfect tegen, onder andere, veroudering en acne.

,,Een behandeling kan eenmalig worden uitgevoerd, maar net als met sporten moet er vaker worden getraind voor een goed en blijvend resultaat", zegt Dekker. ,,Als we een keer naar de sportschool gaan, kunnen we ook spierpijn creëren, maar spieropbouw krijgen we pas bij meerdere herhalingen. Bindweefselmassage is eigenlijk de sport voor de huid, alleen kunt u er heerlijk bij ontspannen. Tijdens een behandelplan kan worden gekeken in welke frequentie een behandel nodig is."

,,Een bindweefselmassage passen wij toe tijdens onze Hannah Xperience behandeling van 60 minuten, waarbij de huid eerst goed wordt voorbereid, doormiddel van (diepte)reiniging, stimuleren, fruitzuren en de bindweefselmassage. De perfecte training voor de huid", besluit Dekker.

Dit jaar bestaat 'Brown Eyes' Sliedrecht negen jaar en dat wordt gevierd met een kennismakingsaanbieding voor 39,95 Euro. Daarnaast zijn er verschillende aanbiedingen met betrekking tot de bindweefselmassage om de huid optimaal te verzorgen.

Voor vragen kunnen geinteresseerden vrijblijvend contact opnemen via 0184-633746 of een kijkje nemen op de website www.brown-eyes.nl. De gespecialiseerde huidcoach voorziet iedereen graag van alle informatie. Daarnaast is Brown Eyes gespecialiseerd in IPL ontharen, Permanente Make-up, Nagelstyling en Massages.

Voor de Medisch Pedicure behandelingen kan men ook op de tweede locatie terecht, in gezondheidscentrum 'de Zorgmolen' in Papendrecht.

advertentie
advertentie