Praktijk voor Klassieke Homeopathie verhuisd naar Medisch Centrum Baanhoek West.

6 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Op 1 maart verhuisde de praktijk voor Klassieke homeopathie naar het Medisch Centrum Baanhoek West.

Na ruim 7 jaar was de praktijk aan de Locksweer uit zijn jasje gegroeid. “Het Medisch Centrum ligt centraal op de grens van Sliedrecht en Papendrecht en is uitstekend bereikbaar. Ik ben dan ook erg blij dat ik me hier kan vestigen.” Het is een gebouw waarin diverse zorgverleners hun praktijk hebben.

“Veel mensen doen een beroep op alternatieve gezondheidszorg en vinden zo een oplossing voor hun gezondheidsproblemen,” vertelt Marina Wagenaar, klassiek homeopaat in Sliedrecht. “Het is belangrijk dat alternatieve zorg goed bereikbaar, betrouwbaar én veilig is!” Zelf is zij als klassiek homeopaat geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Klassieke Homeopathie (NVKH). “Klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. Tevens worden de consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed,” vertelt zij.

Marina Wagenaar is een groot voorstander van meer samenwerking tussen reguliere en alternatieve geneeswijzen. “Van oudsher levert de natuur ons veel geneesmiddelen, het verdient aanbeveling die ook in de huidige zorgverlening een serieuze kans te geven. Ik merk in mijn praktijk gelukkig steeds meer bereidheid tot samenwerking vanuit de reguliere gezondheidszorg. We hebben als zorgverleners immers allebei hetzelfde doel: patiënten beter maken. Ik zou in de toekomst daarom graag nog meer willen samenwerken met bijvoorbeeld (huis)artsen, psychologen en verloskundigen. Het is namelijk vaak goed mogelijk om klassieke homeopathie toe te passen tijdens een reguliere behandeling. De vestiging in het Medisch Centrum biedt hiertoe ook meer mogelijkheden.”

Waarvoor mensen terecht kunnen bij een klassiek homeopaat? Marina Wagenaar: “Klassieke homeopathie is er voor iedereen, zowel volwassen, kinderen als baby’s. Het is zowel geschikt voor lichamelijke als voor emotionele klachten en voor zowel acute als langer bestaande klachten en aandoeningen. Van bewegingsklachten, spijsverteringsklachten, vermoeidheidsklachten en migraine tot angsten, overspannenheid en slapeloosheid. Het zijn echter maar enkele voorbeelden.

Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Medisch Centrum Baanhoek West

Landinistraat 1

3363 KJ Sliedrecht

T: 06-48047242

I: www.homeopathie-sliedrecht.nl

E: info@homeopathie-sliedrecht.nl

advertentie
advertentie