't Haventje is klaar voor de zomer

15 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Chenxing Dong en zijn vrouw Lifen Fu werden in augustus vorig jaar eigenaar van Plaza 't Haventje aan de Merwestraat 1a. De cafetaria is fraai gelegen aan de haven en op mooie dagen is het op het ruime terras goed toeven. Het interieur is in december helemaal vernieuwd en het terrasmeubilair is uitgebreid. Chenxing vertelt wat zijn horecagelegenheid de gasten te bieden heeft.

Door Ria Scholten

Chenxing heeft naast 't Haventje nog een aantal zaken elders in Nederland. ,,Ik kom uit een echte horecafamilie en hecht veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij verkopen", vertelt hij. ,,De mensen hebben hier de keuze uit frites en verschillende soorten snacks, maar we verkopen ook heerlijke, verse belegde broodjes, baguettes, tosti's en uitsmijters. Daarnaast serveren we complete menu's met een Chinese 'touch'. Bij de bereiding van onze gerechten maken we graag gebruik van Chinese kruiden. Ze zorgen voor een unieke smaak die door de gasten bijzonder wordt gewaardeerd. Alle maaltijden worden in de eigen keuken bereid. Een heerlijk ijsdessert maakt de maaltijd compleet. Daarnaast verkopen we Italiaans schepijs in verschillende smaken."

Gasten kunnen op het ruime terras onder het genot van een kopje koffie of thee, desgewenst in combinatie met een stuk appelgebak, genieten van het uitzicht op de vele jachtjes die in de haven liggen. Wie een koel biertje of een lekker glas wijn prefereert is bij Plaza 't Haventje eveneens aan het goede adres. Het is dus niet verwonderlijk dat Chenxing Dong en Lifen Fu regelmatig nieuwe, maar ook een respectabel aantal trouwe gasten mogen begroeten. De horecagelegenheid is tevens een geliefde pleisterplaats voor fietsers uit de wijde omgeving. Zij kiezen vaak voor een menu om hun tocht daarna met frisse energie te vervolgen.

De cafetaria is tevens een populaire locatie voor het vieren van verschillende feestjes. "Elke maand worden de klanten verrast met een nieuwe actie", aldus Chenxing. ,,Zo kost het biefreepjesmenu in de maand april slechts 7,95 euro. Voor een compleet overzicht van alle acties verwijs ik graag naar onze website www.plazafoodforall.nl. Uiteraard kunnen de snacks en maaltijden ook mee naar huis worden genomen."

,,We staan samen met ons team voor kwaliteit en hebben het begrip hygiëne hoog in ons vaandel staan", laat Chenxing weten. Tot besluit heeft hij nog leuk nieuws voor de kinderen. ,,Bij de kassa zijn kleurplaten verkrijgbaar. Wie zijn plaat zo mooi mogelijk inkleurt en voor 30 april bij ons inlevert maakt kans op een mooie prijs."

Plaza 't Haventje is op maandag geopend van 11.30 tot 21.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 23.00 uur. Op zondag zijn klanten/gasten welkom van 13.00 tot 21.00 uur. De cafetaria is telefonisch bereikbaar via 0184-411702.

Foto-onderschrift:

Bij mooi weer is het op het ruime terras goed toeven.

advertentie
advertentie