Feestelijke opening hoogwaardige opslagfaciliteit De Haan Verhuizingen & Archiefbeheer

8 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

Vanmiddag is onder grote belangstelling het nieuwe opslagdepot van De Haan geopend. Ireen Wüst opende samen met de directie met een hamerklap door een kunstwerk van verhuisdozen de nieuwe faciliteit. Ireen gaf daarbij aan dat er grote parallellen zijn tussen topsport en een mensgericht familiebedrijf als De Haan; je streeft altijd naar verbetering en blijft ondernemen vanuit een intrinsieke motivatie om het beste uit je bedrijf c.q. jezelf te halen. Dit beamen directeuren Arend Reijm en Leonard Gort: “Ireen past in alle opzichten bij De Haan. Wij zijn een energiek en innovatief bedrijf met een team van enthousiaste medewerkers. We hebben een winnaarmentaliteit en tegelijkertijd blijven we nuchter en met twee benen op de grond staan. We zijn continu in beweging en dat zullen we ook blijven, nu en in de toekomst. Dit plaatje pas precies bij Ireen. Zij staat niet voor niets al jaren aan de top en is nog steeds onze schaatskoningin van de Winterspelen.”

Het nieuwe opslagdepot voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ingericht met een ultramoderne volautomatische containerkraan. Met de ontwikkeling van deze moderne opslagfaciliteiten komt De Haan tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke of langdurige opslag van archieven, kostbare goederen of bedrijfsinventaris in een geconditioneerde en veilige opslagfaciliteit.

De Haan - Trusted since 1777

De Haan verzorgt voor bedrijven en particulieren zowel internationale verhuizingen, bedrijfsverhuizingen als archiefbeheer. Het familiebedrijf biedt werkgelegenheid aan ruim 100 medewerkers en is in handen van de 8ste generatie De Haan. De veilige faciliteiten, vakkundige dienstverlening en een flexibele klantgerichte aanpak borgt de kwaliteit, die past bij de hoogste kwaliteitsnormen in de markt.

advertentie
advertentie