Evenementen met een warm hart!

21 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

In maart dit jaar heb ik van mijn droom werkelijkheid gemaakt en het evenementenbureau Fiftyfifty Events opgericht. Ik heb al lang de droom om ondernemer te worden, maar dan wel een ondernemer met een maatschappelijk betrokken visie.

Fiftyfifty Events is een zelfstandig opererend evenementenbureau dat gericht is op het ondersteunen van plaatselijke en regionale goede doelen. Naast deze ondersteuning bied ik ondernemers de mogelijkheid om de onderneming aan het evenement te koppelen en daarmee het maatschappelijk betrokken ondernemen te omarmen. De naam Fiftyfifty Events zegt het eigenlijk al, maar even voor de duidelijkheid, per evenement gaat 50% van de winst naar de aangesloten goede doelen en de andere 50% gaat naar Fiftyfifty Events. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel omdat ik het belangrijk vind dat mijn bezoekers en partners precies kunnen zien hoeveel en naar welke partijen de financiële ondersteuning zal gaan. Ik wil met met mijn concept duidelijk maken dat je ondernemen en daarmee een mooie winst realiseren prima kan combineren met ondersteuning van goede doelen.

Mijn doel is om met leuke recreatieve evenementen vele goede doelen te gaan ondersteunen en zowel bezoekers als ondernemers bewuster te maken van het geweldige werk dat de vrijwilligers dag in dag uit doen voor mens & dier.

Momenteel ben ik druk bezig met het organiseren van mijn eerste evenement, dit betreft een Dance-Event te Sliedrecht wat op zaterdag 5 juli 2014 zal plaatsvinden. Het is allemaal erg spannend en het is een hoop werk maar ik doe het met veel liefde en passie dus ik heb er alle vertrouwen in!

advertentie
advertentie