Den Breejen Workforce maakt de perfecte match

27 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - In het bekende 'Den Breejen pand' aan de Sportlaan 257 is sinds 1 april Den Breejen Workforce gevestigd. Het uitzendbureau wordt geleid door Tineke Dans en Jan van 't Hoog. Eerstgenoemde is met haar vijftien jaar ervaring heel goed bekend met de uitzendbranche. Jan zorgt met zijn creativiteit voor de nodige frisse ideeën. ,,We houden ons bezig met uitzenden en detacheren, werving en selectie en payrolling in de sectoren Techniek, Administratie en Industrie/Logistiek", aldus het enthousiaste tweetal.

Door Ria Scholten

De sterke groei van Den Breejen in combinatie met een aantal overnames heeft geleid tot een verdere uitbreiding van de activiteiten. Met de oprichting van Uitzendbureau Den Breejen Workforce wordt ingespeeld op de groeiende vraag naar flexibiliteit. ,,We zijn als arbeidsbemiddelaar actief op het gebied van maatwerk dienstverlening. Hiermee spelen we in op de actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om medewerkers eerst via een uitzendorganisatie in te lenen om vervolgens bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband aan te bieden. Anderzijds kunnen werkzoekenden op deze manier de baan vinden die aansluit op hun vaardigheden, ambities en interesses", stelt Tineke vast. ,,Een uitzendbaan kan een opstap zijn naar een vaste aanstelling, maar er kan ook sprake zijn van een opdracht voor bepaalde tijd. Wij zorgen in beide gevallen voor een goede match tussen de kennis en ervaring van onze medewerkers en de betrokkenheid en persoonlijkheid van lokale ondernemers."

,,Je kunt voor de opdrachtgever alleen een betrouwbare partner zijn als je de kwaliteit van de uitgezonden werknemers kunt waarborgen. Om die reden wordt met alle uitzendkrachten een uitgebreid intakegesprek gehouden. Ook vindt er altijd een referentiecheck plaats. Daar waar het nodig is worden de vaardigheden van de kandidaat getest, voordat hij of zij aan het werk gaat", laat Jan weten. ,,Werkzoekenden nodigen we bij deze van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard wordt er bij ons gewerkt volgens de voorwaarden van de ABU cao. Ook na de plaatsing houden we contact met het bedrijf en de medewerker. De opdrachtgever heeft altijd te maken met een en dezelfde contactpersoon."

,,Betrokkenheid en aandacht zijn onze belangrijkste pijlers", vertelt Tineke. ,,We zijn niet gebonden aan een hoofdkantoor, maar hebben wel een solide organisatie als Den Breejen achter ons staan. We hanteren een efficiënte werkwijze en houden van korte lijnen. Dit stelt ons in staat om kwaliteit te leveren tegen een concurrerend tarief. Voor uitgebreide informatie over ons bedrijf verwijzen we graag naar onze website www.dbwork.com. Ons e-mailadres is info@dbwork.com. We zijn telefonisch bereikbaar via 0184-430812."

Foto-onderschrift:

Tineke en Jan startten op 1 april met Den Breejen Workforce.

advertentie
advertentie