Afbeelding

Nominaties voor Business Event Alblasserwaard bekend

22 augustus 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Hans Koppelaar, zijn de genomineerden voor het Business Event Alblasserwaard bekend gemaakt.

Een voordrachtcommissie bestaande uit Piet Kruf, Krijn Janssen, Sander van Waveren, Bas Groenendijk, Louis Jansen, Jan van Hunnik en Ariane Romijn heeft in de afgelopen maanden uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen. De jury heeft uit deze voordrachten zorgvuldig een selectie gemaakt.

Starter van het Jaar: Flying Dutchman Security Group - Willem van der Vlist, Het Hazendonkje - Matthijs Baan, Mondzorg Graafstroom - Connie Gilissen-Verdonk

MKB en Detailhandel: Impuls Publiciteit B.V. - Edwin Bronwasser, Kapsalon Kamsteeg - Hans en Annelise Kamsteeg, Verklizan B.V. - Riny van Zandwijk

Industrie en Dienstverlening: Coöperatie DeltaMilk en kaasfabriek De Graafstroom - Henk van Bochove, Van den Herik Sliedrecht - Jan Huijbers en Isolde Struijk, Reli Groep B.V. - Dave van Rekom en Tine Klop

Samen met de overige juryleden; Michael van Hoorne, Teus Boerman, Machiel Pranger en Gerben van der Veen, staat de juryvoorzitter voor de taak om uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaars per categorie uit te kiezen.

Ruben Nicolai

Het Business Event Alblasserwaard vindt op 22 september plaats in Partycentrum De Lockhorst. De presentatie is in handen van de bekende televisiepresentator en cabaretier Ruben Nicolai. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën, ook maken alle genomineerden aan het einde van het programma kans op een publieksprijs. Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Kaartverkoop

Kaarten kunnen besteld worden via de website van de organisatie: www.businesseventalblasserwaard.nl. Het Business Event Alblasserwaard wordt breed ondersteund door official partner Visser & Visser Accountants, gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Sliedrecht, gemeente Molenwaard, VNO-NCW, businesspartners en de diverse ondernemersverenigingen en bedrijfskringen.

advertentie
advertentie