Afbeelding

Trimclub ABC organiseert de avondmarathon

23 augustus 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Trimclub ABC verzorgt van maandag 1 september tot en met donderdag 4 september de avondmarathon. Voor veel hardlopers is de marathon de ultieme bekroning op hun sportieve prestaties, maar zo'n uitputtingsslag is niet voor iedereen weggelegd. Met de avondmarathon lopen de deelnemers in vier avonden deze magische 42,2 kilometer door de Alblasserwaard. Onder begeleiding van pofessionele trainers wordt er elke avond vertrokken vanaf een andere vertrekpunt ergens in de Alblasserwaard. Steeds wordt er rond de tien kilometer gelopen. Deelname is gratis. De aanvangsttijd is steeds 19.00 uur. Ook niet leden zijn welkom.

Minder geoefende hardlopers, wandelaars en nordic walkers zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan deze avond-activiteit van ABC Trimclub. Op dezelfde tijden starten namelijk ook de halve en de driekwart marathons van ABC. In vier avonden wordt dan in totaal circa 20 of 30 kilometer gelopen. Zelfs aan de fietsers is gedacht; ook zij mogen deelnemen.

Op maandag vertrekt de groep vanaf het parkeerterrein achter de kerk bij station Sliedrecht Baanhoek. Op dinsdag is het parkeerterrein direct voor Vuilendam aan de Damseweg het vertrekpunt. Het parkeerterrein achter dorpshuis Drijvershof in Boven-Hardinxveld is woensdag 3 september de verzamelplaats en op donderdag 4 september vertrekt de groep vanaf de parkeerplaats bij het gemeentekantoor in Bleskensgraaf.

Voor meer informatie en aanmelden: secretaris@trimclubabc.nl.

Zie ook: www.trimclubabc.nl

advertentie
advertentie