Afbeelding

Jumbo opent tweede supermarkt in Sliedrecht

Ondernemend

SLIEDRECHT - Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan het Populierenhof 84-86. Het is daarmee de tweede Jumbo winkel in Sliedrecht. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 11 oktober haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 29 oktober zijn inwoners van Sliedrecht en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Het ondernemersechtpaar Peter en Jinny van Geest is klaar voor de overstap naar Jumbo: ,,Dit is een positieve stap voor ons team en voor onze klanten. De winkel wordt maar liefst met 400 vierkante meter vergroot en biedt straks 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte. Ook de parkeermogelijkheden worden uitgebreid. Het versplein met een ruime keuze aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen is echt het paradepaardje van de winkel. Voor vers vlees kunnen klanten terecht bij de eigen ambachtelijke slagerij, die wordt geleid door onze vertrouwde vakslager Jan Leeuwis. Verder beschikt de winkel over een eigen slijterij en een geldautomaat. We kijken er naar uit om klanten straks kennis te laten maken de winkel."

Klant centraal

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten: ,,We zijn erg trots op de nieuwe winkel. Samen met alle Jumbo collega's kijk ik er naar uit om nog meer inwoners van Sliedrecht kennis te laten maken met onze unieke Jumbo formule. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert."

Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze beloftes te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training.

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van C1000 Van Geest kunnen vanaf woensdag 24 september Jumbo verhuiszegels sparen. Na de opening kunnen zij hun spaarkaart bij Jumbo Van Geest inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro. Doorsparen is mogelijk tot zes weken na de opening.

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega's. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl

advertentie
advertentie