Verkoop fase 2 Nieuwe Feitsmahof 3 oktober van start

Ondernemend

SLIEDRECHT - Na een succesvolle verkoop van de eerste fase van het Feitsmahof zijn nu de voorbereidingen voor de tweede fase in volle gang. Op 3 oktober krijgt dit een vervolg met de start verkoop van de tweede en laatste fase van het project. 

De tweede fase is het laatste deel van het project en bestaat uit 24 appartementen. Met het centrum op loopafstand en in een groene omgeving wordt het goed wonen in het nieuwe Feitsmahof. Daarnaast onderscheide de appartementen zich door de keuzevrijheid, de hoogwaardige architectuur en de energiezuinige bouwwijze. De woonkamers en buitenruimtes zijn op het zuiden gelegen, aan het water en kijken uit op het groen van de omgeving. De hoekappartementen aan de oostzijde hebben zicht op het Feitsmapark.

Waren er in fase 1 alleen 3-kamer appartementen, nu zijn er ook 7 4-kamer appartementen ontworpen. Deze zijn voorzien van een of twee ruime balkons en standaard voorzien van 2 privéparkeerplaatsen. Elke woning heeft een of twee privé parkeerplaatsen op het afgesloten binnenterrein.

De start van de verkoop vindt plaats op 3 oktober, van 19.00 tot 20.30 uur, in het Griendencollege aan de Prof. Kamerling Onneslaan 109 in Sliedrecht. Om iedereen de juiste informatie te kunnen geven, zullen alle betrokken partijen aanwezig zijn om iedereen te woord te staan; verkopend makelaar Alblasserwaard, projectontwikkelaar Domus, bouwonderneming Stout en keukenleverancier Keukenhof.

Meer informatie is te krijgen bij Alblasserwaard Makelaars (0184-670733) of via de website: www.hetnieuwefeitsmahof.nl.

advertentie