Nu ook aanhanger huren bij De Walvis

9 september 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Bij Autowasstraat De Walvis kan tegenwoordig ook een aanhanger gehuurd worden. Bij de vestiging aan de Marisstraat kan men voor 25 euro per dag 24 uur gebruik maken van een aanhanger van Aanhangerverhuur De Walvis. Ook nieuw bij De Walvis is het wassen met osmose water, voor een glanzende, vlekvrije auto. Uniek voor Sliedrecht en omstreken.

Bij Aanhangerverhuur De Walvis huurt u binnen een handomdraai een aanhanger. Deze mag u maar liefst 24 uur houden. Er kan gekozen worden uit drie soorten aanhangers. De open aanhanger heeft een afmeting van 2.50 bij 1.30 meter en heeft een laadvermogen van 500 kilo. Voor het rijden met deze aanhanger is rijbewijs B vereist. Verder is de open tandemasser een optie. Deze aanhanger meet 3.00 bij 1.30 meter en heeft een hoger laadvermogen: van 1500 kilo. Hiervoor is rijbewijs BE nodig.

Tot slot biedt Aanhangerverhuur De Walvis de gesloten aanhanger. Deze geheel dichte aanhanger heeft een afmeting van 2.50 bij 1.30 bij 1.50 meter en heeft een laadvermogen van 310 kilo. Met een rijbewijs B mag hiermee gereden worden. De gesloten aanhanger is ideaal voor als het regent en u uw spullen droog wilt houden!

Alle soorten aanhangers kosten slechts 25 euro per dag. De borg bedraagt 100 euro. Betalen kan bij de kassa bij de vestiging, bijvoorbeeld eenvoudig met de Waspas. Met deze Waspas krijgt u altijd korting bij het wassen van uw auto. Bij iedere keer opladen krijgt u gratis bonus, u kunt gemakkelijk en snel betalen met het tegoed op de pas en u krijgt extra korting op de wasbeurt. De Waspas is te gebruiken bij alle filialen van De Walvis. Bij aanschaf staat er al tegoed op de kaart en daarna profiteert u van lagere tarieven voor de wasbeurt. Betalen voor aanhangerverhuur kan ook met de Waspas, naast pin- en contante betaling.

Dan zijn er ook nog de abonnementen bij De Walvis. Onbeperkt uw auto wassen voor een vast laag bedrag per maand ligt binnen handbereik bij Autowasstraat De Walvis. Bij de zes locaties - naast de vestiging in Sliedrecht heeft De Walvis vestigingen in Goes, Delft, Hendrik-Ido-Ambacht, en twee in Dordrecht - kunt u nu gebruik maken van een nieuw abonnementensysteem. Zo heeft u ten alle tijden een schone auto, voor één maandelijks bedrag.

Het mooie van het abonnement van De Walvis is dat u na aanschaf direct kunt gaan wassen bij een van de wasstraten en dat het abonnement geldig is op alle locaties van De Walvis met aanhangerverhuur, ofwel Sliedrecht, Goes en Delft. Gedurende de looptijd van uw abonnement mag u elke dag terugkomen als u dat wilt!

Een abonnement kopen gaat snel en gemakkelijk via de webshop, op www.wasstraatdewalvis.nl. Het is ook mogelijk om in die webshop losse wasbeurten te kopen. Zo krijgt u altijd korting! U kunt de wasbeurt verzilveren met uw smartphone of met een geprinte bon. Excellent, Luxe, Basis - de keuze is groot.

Ook kunt u kiezen voor het programma Rain-x. Een Rain-x behandeling staat voor hogere en diepere glans, oppervlakkige bescherming, zeer sterk waterafdrijvend en een verhoogde veiligheid tijdens het rijden. Rain-x beschermt autolak tegen weersinvloeden; het is een onzichtbare beschermlaag die zich aan het voertuig hecht. Rain-x is al jaren de nummer één ter wereld op het gebied van glansbehandeling ten behoeve van een beter zicht.

Als u uw auto laat wassen bij De Walvis in Sliedrecht, dan bent u ervan verzekerd dat er gewassen wordt met osmose water. Om klanten het beste water te kunnen bieden dat er is, is er een waterzuivering en ontharding installatie geplaatst. In combinatie met een nieuwe osmose installatie zorgt dit voor puur, zuiver water, waar bovendien geen mineralen, kalk of andere toevoegingen in zitten.

Dat betekent dat wassen met osmose water bij De Walvis een verrijking voor iedere auto is, want het zorgt voor meer glans en een vlekvrije opdroging. Uw auto zal er na een wasbeurt bij De Walvis weer schitterend uitzien. Dus er kan met recht gezegd worden dat De Walvis het beste droogresultaat heeft! Het wassen met osmose water is uniek voor Sliedrecht en omstreken.

Of het nu gaat om het wassen van uw auto of om het huren van een aanhanger in Sliedrecht of een van de andere vestigingen - u bent altijd welkom bij De Walvis! De aanhangers kunnen ook gehuurd worden bij de vestigingen in Goes en Delft. Kijk ook eens op www.wasstraatdewalvis.nl om meer te weten te komen over het huren van een van de aanhangers.

advertentie
advertentie