Ondernemend

Leo Zonnenberg viert eerste lustrum

Sommige mensen verklaarden Leo Zonnenberg voor gek om zo'n 5 jaar geleden een vastgoedonderneming op te starten in een periode waarin de economie in zwaar weer verkeerde. Toch weet hij zich staande te houden door creatief en actief te zijn en te blijven. Ook zijn kennis van de regionale huizenmarkt en zijn 30 jaar ervaring kan hij goed benutten. Mede door gebruik te maken van hoogtefotografie kan hij een woning presenteren vanuit vogelperspectief. De foto geeft in één beeld een mooie indruk van de woning en de omliggende tuin.

Een zonder meer positieve ontwikkeling is dat cijfers hebben aangetoond, dat er meer huizen worden verkocht dan in voorgaande jaren.

Leo Zonnenberg heeft ondertussen een portefeuille van zo'n 50 opdrachtgevers met de Alblasserwaard als werkgebied. Hij heeft een kleine enthousiaste onderneming met veel aandacht voor de klant. Zonnenberg werkt niet met een zogenaamd "Doe het Zelf"- verkoopsysteem maar met een speciaal "Full-Service"-systeem dat pas eindigt na de sleuteloverdracht.

Naast de verkoop van bestaande en nieuwbouwwoningen wordt Leo ook regelmatig ingeschakeld voor de aankoopbemiddeling van een woning. Het blijft immers een zeer belangrijke en spannende beslissing waarbij goed advies een must is.

Een woning kopen of verkopen, kijk dan zeker eens op www.leozonnenberg.nl.

advertentie