Heden en verleden komen samen op Burg. Winklerplein

Ondernemend

SLIEDRECHT - Het Burgemeester Winklerplein staat op zaterdag 4 oktober, van 10.30 tot 16.30 uur, in het teken van het heden en het verleden. Het plein zal dan gevuld zijn met vele moderne en middeleeuwse kramen, waar oude ambachten worden gekoppeld aan moderne beroepen. Zo staat er bijvoorbeeld naast de stand van de apotheek een pillendraaier en naast de schoenenwinkel een ouderwetse schoenlapper.

Ook op het muziekpodium komen het heden en het verleden samen; een moderne DJ wordt afgewisseld door drie optredens van de middeleeuwse dansgroep Talima, gecombineerd met optredens van het middeleeuwse zangkoor Wronghel en Wei. Verder is er van alles te doen, zoals demonstraties van Middeleeuws koken en de bezichtigingstent van het Baggermuseum. Ook voor de kinderen komt het heden en verleden samen, via springkussens en spelletjes uit grootmoeders tijd. Ook komen Johannes de Nar en Jannes de Goochelaar optreden.

Van donderdag 18 september tot en met vrijdag 3 oktober kan ben bij deelnemende winkeliers loren kopen. Hiermee kunnen vele prijzen gewonnen worden.

advertentie
advertentie