Uitslag tevredenheidsonderzoek gastouderbureau Ziezo.

Ondernemend

Gastouderbureau Ziezo uit Papendrecht, werkzaam in de Drechtsteden en de Alblasserwaard heeft een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder haar ouders en gastouders. De resultaten mogen er zijn: de ouders geven Ziezo een 7,7 en de gastouders maar liefst een 8,7.

Dit onderzoek is uitgevoerd door twee aparte vragenlijsten te versturen naar de ouders en de gastouders. 43% van de ouders en 68% van de gastouders (!) heeft de tijd genomen de vragenlijst in te vullen. Beide groepen zijn zeer tevreden over o.a. de verzorging van de maandelijkse betalingen, de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel en het aantal contactmomenten met de medewerkers van het gastouderbureau.

Nieuw dit jaar zijn de vragen aan ouders naar hun tevredenheid over hun gastouder. Ziezo vroeg hen o.a. naar het aanbod van beschikbare gastouders, de flexibiliteit, betrokkenheid en de aandacht voor het kind. En daarover zijn de ouders bijzonder positief. Uitschieter is de reactie op misschien wel de belangrijkste vraag: "voelt uw kind zich prettig bij de gastouder?" De positieve reacties hierop laten niets te wensen over: kinderen en ouders komen graag en naar volle tevredenheid bij hun gastouder!

Waardevolle tips zijn er ook, o.a. met betrekking tot de bereikbaarheid van Ziezo later in de middag en duidelijkheid over de werkzaamheden van het gastouderbureau. Ziezo neemt de aanbevelingen mee in haar beleid voor de korte en langere termijn. De volledige rapporten en de verantwoording van dit onderzoek kunt u inzien op onze website: www.gobziezo.nl, tab links & downloads.

advertentie