Spreker bij Orchis uitvaartzorg

29 september 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Op 3 oktober wordt in het uitvaartcentrum van Orchis uitvaartzorg (Molendijk 69) een lezing verzorgd door Marinus van den Berg. De toegang is vrij. De avond begint om 19.30 uur. Marinus van den Berg zal vertellen over rouwverwerking en handvatten aanreiken over hoe met rouw om te gaan. Hij zal vragen beantwoorden die ons bezig houden na het verlies van een dierbare. Aanmelden is mogelijk via info@orchisuitvaartzorg.nl.

Op deze avond is ook iemand aanwezig van Integraal Zorg. Deze mensen kunnen op een zeer betrokken wijze hulp bieden tijdens de palliatieve of terminale fase. Zij werken met een klein team van ervaren, deskundige zorgverleners en bieden hulp op elk gewenst moment van de dag of nacht.

Orchis uitvaartzorg wil zo meer bieden dan het verzorgen van een uitvaart alléén. Daarom worden er jaarlijks avonden georganiseerd en wordt er ingespeeld op de vraag van deze tijd. 'Dienstverlening in de breedste zin van het woord', staat bij Orchis uitvaartzorg hoog in het vaandel. Mede daarom begint Orchis uitvaartzorg met het aanbieden van vrijblijvende inloopavonden op elke eerste maandag van de maand. Deze avonden zijn bedoelt om iedereen op een persoonlijke manier te woord te staan en om zo te proberen in een ongedwongen sfeer vragen en wensen bespreekbaar te maken. Verder kan men kennismaken met het uitvaartcentrum en de vele mogelijkheden bekijken die Orchis uitvaartzorg te bieden heeft. Op de inloopavonden is iedereen welkom vanaf 19.30 uur.

advertentie
advertentie