Feestelijke opening nieuwe Jumbo aan het Populierenhof

16 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Het wordt feest in Sliedrecht tijdens de opening van Jumbo van Geest aan het Populierenhof 84-86. Vanaf woensdag 29 oktober kunnen inwoners hier terecht voor al hun dagelijkse boodschappen. Jumbo nodigt iedereen om 09.00 uur uit voor de feestelijke opening. De eerste 300 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zaterdag 1 november.

Het ondernemersechtpaar Peter en Jinny van Geest nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel: ,,Het wordt een prachtige winkel waar de unieke Jumbo formule optimaal tot zijn recht komt. Jumbo staat voor de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit combineren we met een aantal sterke elementen uit de C1000 formule. Zoals de focus op vers en het assortiment van onze eigen vakslager."

De voormalige C1000 winkel ondergaat momenteel een complete metamorfose. De winkel telt na een uitbreiding van 400 m² maar liefst 1.300 m² vloeroppervlakte. De trots van de winkel is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. De winkel beschikt onder andere over een eigen slijterij, een Kialapunt, een stomerijservice, een OV-chipkaart oplaadautomaat en een geldautomaat. Klanten kunnen gratis parkeren.

advertentie
advertentie