Nét even anders, nét iets luxer van uitstraling

18 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - 'Een 'ouderwetse' doe-het-zelf zaak met meer dan voldoende oog voor nieuwe ontwikkelingen. Deze kwalificatie is zeker van toepassing op Piet van der Knaap in de Oranjestraat. ,,In onze showroom komen regelmatig mensen die al langere tijd op zoek zijn naar een interieur dat naadloos aansluit op hun smaak en wensen", vertellen de eigenaren Cees Brandwijk en Ot van Wingerden. ,,Zij zijn bij ons aan het juiste adres, want onze meubelen worden naar eigen ontwerp 'in eigen huis' vervaardigd."

Door Ria Scholten

,,De stijl van de meubelen kan variëren van modern en strak tot bijvoorbeeld jaren dertig. In het laatste geval kun je denken aan een sfeervolle kamer-en-suite. We durven gerust te stellen dat de mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn", vertelt Ot. ,,Met onze TV meubelen spelen we in op de grote en platte modellen die momenteel het beeld bepalen. Een andere mogelijkheid is een werkplek op maat, bestaande uit een bureau of werktafel in combinatie met een aantal uitgekiende opbergmogelijkheden. Voor een compleet slaapkamerinterieur draaien we onze hand eveneens niet om. Je kunt dus gerust stellen dat de klant niet voor een standaardmeubel kiest, maar voor een origineel Piet van der Knaap Op Maat Meubel. Nét even anders, nét iets luxer van uitstraling en daar zijn we best een beetje trots op!"

,,We kunnen de klant een totaalconcept bieden, want onze showroom biedt tevens plaats aan een ruime keuze in schuif-, draaideur- en inloopkasten", vult Cees aan. ,,Zij kunnen heel goed worden gecombineerd met maatwerkmeubelen in verschillende stijlen. Het bijzondere is dat alles in onze eigen werkplaats wordt vervaardigd. We maken dus optimaal gebruik van de mogelijkheden die onze zagerij en werkplaats te bieden hebben."

,,Ook het vervaardigen van de schuifdeurkasten hebben we helemaal in eigen hand. De merken Doors2Move, Garobe en DSH leveren de kant en klare kastdeuren en de rest van de kast verzorgen wij. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit richting de klant. Binnen ons bedrijf is er sprake van korte lijnen. Dit houdt in dat degene die de klant in de showroom heeft geadviseerd in veel gevallen ook betrokken is bij de praktische uitvoering van de opdracht. ,,Op de bedrijfsfilm op onze website is te zien hoe er bij ons wordt gewerkt."

,,Graag wijzen wij de mensen ook op onze andere showroom met een mooie collectie deuren in verschillende stijlen en prijsklassen", melden de heren tot besluit. ,,We verkopen zowel binnen- als buitendeuren en hebben bovendien een uitgebreide keuze in hang- en sluitwerk dat daar naadloos op aansluit. Uiteraard is iedereen van harte welkom om vrijblijvend een kijkje in de showroom te komen nemen."

Meer informatie is te vinden op www.pietvanderknaapdoehetzelf.nl. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-411307.

advertentie
advertentie