Haarstudio Rombout bestaat twintig jaar

29 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Het is zaterdag 1 november op de kop af twintig jaar geleden dat Haarstudio Priscilla Rombout in De Populierenhof de deuren opende. In de afgelopen maanden heeft het winkelcentrum een grondige renovatie ondergaan. ,,Wij hebben hierop ingespeeld en besloten om ons pand een geheel nieuwe uitstraling te geven", aldus Priscilla. ,,Het is mooi dat dit precies samenvalt met de viering van ons vierde lustrum."

Door Ria Scholten

,,Het twintigjarig bestaan had niet gevierd kunnen worden zonder onze trouwe klanten, van wie er heel veel al vanaf het prille begin in de zaak komen", vertelt Priscilla. ,,Als dank verrassen we alle klanten tot het eind van het jaar met een leuke attentie. Bij elke behandeling ontvangt de klant bovendien een coupon, die na invulling in de daarvoor bestemde bus kan worden gedeponeerd. Met deze Superjumbodeal kunnen zij een jaar lang gratis behandelingen in onze salon winnen." Hiermee verwijst Priscilla naar de komst van de Jumbo supermarkt in het winkelcentrum. De drie winnaars worden op 6 januari 2015 bekendgemaakt.

,,Consumenten zijn door middel van de sociale media, televisie, internet en magazines uitstekend op de hoogte van de nieuwste haartrends", aldus Priscilla. ,,Daardoor zullen zij op zoek gaan naar een kapper die up-to-date is. Het is dus zaak om heel goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij volgen bij Wella een educatietraject waarin we kennis maken met de nieuwste technieken en innoverende producten. Het stelt ons tevens in staat om onze kennis te delen met vakgenoten. Dit alles maakt dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen."

,,Trends zijn leuk, maar het is nog veel belangrijker dat een kapsel qua model en kleur in harmonie is met de persoon die het draagt", vindt Priscilla. ,,Naast vakkennis vind ik gezelligheid en een ontspannen sfeer heel belangrijk. Hierbij speelt het hele team een rol. Mijn moeder Annie en Linda zijn al vanaf het eerste uur in de haarstudio werkzaam. Het Rombout team bestaat verder uit Lenie, Flora, Netty en Yvonne, die alle vier al langer dan tien jaar in dienst zijn. We delen letterlijk lief en leed met elkaar. We laten het twintigjarig jubileum dan ook niet ongemerkt voorbijgaan en zullen zeker een feestje bouwen. Daarna gaan we vol goede moed richting het zilveren jubileum."

,,Ook ten aanzien van het maken van afspraken gaan we met onze tijd mee. Als enige kapsalon in Sliedrecht bieden wij de klanten de mogelijkheid om online af te spreken. Dit kan via onze APP of via de website www.1kapper.nl. Op onze Facebookpagina houden we onze klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de salon. Uiteraard adviseren we hen graag met betrekking tot de producten die zij thuis kunnen gebruiken en met behulp waarvan zij zelf een mooi kapsel kunnen creëren."

Foto-onderschrift:

Het Rombout team houdt wel van een feestje.

advertentie
advertentie