Klaas Vaak verruimt openingstijden

5 november 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Cafetaria Klaas Vaak is al bijna vier jaar gevestigd in de kiosk op het Fazantplein. ,,Veel klanten komen hier vanwege onze verse frites, op de plaat gebakken hamburgers en heerlijke spareribs en kippenpoten", vertelt eigenaar Klaas Veldhuis. ,,Om hen nog beter van dienst te zijn hebben we onze openings- en bezorgtijden aangepast aan hun wensen."

Door Ria Scholten

Het gezellige cafetaria is sinds de opening verschillende malen in het nieuws geweest. Klaas: ,,In oktober 2011 is onze zaak uitgeroepen tot Beste kleine cafetaria van Nederland. Met onze All you can eat formule hebben we zelfs de landelijke radio en televisie gehaald. Wij doen altijd ons best om iets nieuws te verzinnen. Momenteel hebben we een 'fluisteractie', die wordt aangekondigd via de sociale media Facebook en Twitter (@cafetariaklaasv). Elke dag wordt er een nieuw sleutelwoord door mij opgegeven. Dit kan bijvoorbeeld frikadel zijn. Klanten die 's avonds tussen 20.00 en 22.30 uur de naam van dit product fluisteren ontvangen het gratis of met korting . Wie het bericht via Facebook liked of deelt via Twitter krijgt daar bovenop nog eens extra korting."

Klaas vertelt met enthousiasme over de Sliedrechtse Bagger Burger die sinds enkele maanden in de zaak verkrijgbaar is. ,,We spelen hiermee in op het 950-jarig bestaan van Sliedrecht. De klanten mochten meedenken over de samenstelling. Zij hebben aangegeven dat ze hier van bruinbrood en knapperig gebakken spek houden en dat hebben we er dan ook in verwerkt. De Bagger Burger bestaat verder uit hamburger, rucolasla, tomaat, augurk, ui en barbecuesaus. De prijs bedraagt 3,95 euro."

,,Op de kaart staan nog zes andere hamburgervarianten. De frites worden dagelijks vers gemaakt. Onze kippenpoten en spareribs zijn in drie smaken verkrijgbaar: barbecue, piri piri en hot. Verder wil ik de aandacht vestigen op onze schotels bestaande uit een portie frites, een snack, salade, saus en een blikje fris. Ze worden regelmatig besteld als overwerkmaaltijd. Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze website www.cafetariaklaasvaak.nl of telefonisch via 0184-413270.

,,Eind november starten we weer met de verkoop van oliebollen, die dit jaar ook verkrijgbaar zijn in miniformaat", laat Klaas weten. ,,We hebben vorig jaar gemerkt dat een grote oliebol in november voor veel mensen net een stapje te ver is. De minivariant kun je zien als een leuk alternatief voor het gebruikelijke koekje."

,,Veel mensen hebben aangegeven de voorkeur te geven een latere sluitingstijd", aldus Klaas. ,,We zijn een buurtcafetaria en nemen de signalen van onze klanten zeer serieus." Klaas Vaak is nu geopend van maandag tot en met zaterdag van 11.30 tot 22.30 uur. Op die dagen kan er tot 22.00 uur worden bezorgd. De cafetaria is op zondag open van 12.00 tot 20.00 uur.

Foto-onderschrift:

De frites van Klaas Vaak worden dagelijks vers gemaakt.

advertentie
advertentie