Afbeelding
Laurens van Heerde

Monkey Town Sliedrecht zoekt kinderdirecteur

15 september 2020 om 10:38 Overig

SLIEDRECHT Indoor speelparadijs Monkey Town Sliedrecht zoekt een kinderdirecteur voor een dag. De werkdag is op zondag 4 oktober in het speelparadijs. De vacature staat open voor alle geïnteresseerden tot twaalf jaar.

Het speelparadijs speelde eigenlijk al sinds de opening met het idee om de sleutels van de hal met speeltoestellen, trampolines en een peuterzone een keer over te dragen. Woordvoerder Micha Reij; ,,Welk kind wilt nou niet de grote baas van een indoor speelparadijs zijn? Het idee hadden we al langer, maar aangezien we deze maand vijf jaar bestaan, vonden we dit echt een mooi moment. Uiteraard is het met inachtneming van de COVID19-maatregelen.”

Volgens het speelparadijs is een eigen speeltuin hebben natuurlijk leuk, maar moet er ook zeker hard gewerkt worden. Bedrijfsleider Bernice laat weten dat er veel bij komt kijken. ,,Veiligheid en hygiëne zijn ontzettend belangrijk. Aan het einde van de dag zorgen we dat alles netjes achterblijft, maar in de ochtend doen we nog een extra controle. Ook lopen we een inspectieronde door het speelparadijs. Maar er zijn nog heel veel meer dagelijkse klusjes!” De kinderdirecteur voor een dag kan dan ook niet de hele ochtend in bed blijven liggen, omdat de werkdag gewoon om 9.30 uur begint.

Kandidaten tot 12 jaar kunnen hun motivatie mailen naar sliedrecht@monkeytown.eu. Ook de naam en leeftijd mogen in deze e-mail. Natuurlijk is de speelervaring in Monkey Town Sliedrecht handig om te weten. De kinderdirecteur mag een assistent meenemen. Beiden mogen op zondag 4 oktober na het harde werken lekker blijven spelen. Aanmelden kan tot en met 20 september.

advertentie
advertentie