Afbeelding

Door Water Fit organiseert Zwem4daagse in Bronbad De Lockhorst

20 juni 2022 om 23:54 Overig Deel je nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse Zwem en Polovereniging organiseert van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli weer een Zwem4daagse in Bronbad De Lockhorst. Deelnemers kunnen vier dagen lang verdeelde over vijf dagen verschillende afstanden zwemmen. Deelnemers zwemmen wel elke dag minimaal dezelfde afstand. Als alle stempels binnen zijn, ontvangen zij een PlonsPakket en de felbegeerde medaille.

“We zijn blij dat we ook dit jaar weer de Zwem4daagse kunnen organiseren”, aldus Ingeborg van Neerbos, bestuurslid DWF. “Dit evenement hoort gewoon bij DWF. We organiseren het dit jaar voor de 52e keer.”

We hopen dat door de Zwem4daagse ook weer meer jongeren gaan sporten. Uiteraard zijn ook ouderen en alles wat daar tussenin zit ook van harte welkom!”

Voor jong en oud

Jong en oud kunnen meedoen aan de Zwem4daagse. Bijvoorbeeld families die graag samen een sportieve uitdaging willen aangaan. Op vrijdag 1 juli wordt de Zwem4daagse afgesloten met het traditionele Stuivertjes Duiken.

Kosten en aanmelden

Voor deelname aan de Zwem4daagse hoef je niet per se lid te zijn van DWF. De kosten voor deelname aan de Zwem4daagse zijn € 10 voor DWF-leden en € 12 voor niet-DWF-leden. Hierbij zit de entree voor het zwembad inbegrepen. Mensen die deel willen nemen aan de Zwem4Daagse, kunnen zich online aanmelden via www.zwem4daagse.nl of bij de balie van Bronbad De Lockhorst.

Tijden

De werkende zwemmer of ochtendsportieveling kan ’s ochtends banen zwemmen tussen 07.00 en 09.00 uur. Is het ‘s ochtends al spitsuur, dan kun je ook ‘s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur zwemmen.

Afstanden

Kinderen zwemmen 250m of 500m. Volwassen 500m, 1000m of 2000m per dag.

“Uiteraard mag je altijd je eigen grenzen verleggen, vervolgt Van Kooij, “Zo zwom vorig jaar één van onze jeugdleden elke avond meer banen dan de avond ervoor. De energie die hij uitstraalde en liet zien, daar doe je het als organiserende vereniging voor.”

Zowel het binnenbad, buitenbad als het recreatiebad zijn open en zijn vijf dagen toegankelijk gedurende de openingstijden voor mensen die meedoen aan de Zwem4daagse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie