Afbeelding
Athletic Skills Model (ASM)

Power Kids is terug bij Sport Fysiek

Overig Deel je nieuws

Vanaf woensdag 24 augustus, 13:45 - 14:45 uur starten wij weer met de les Power-Kids. De les is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Power-Kids wordt gegeven door Jelle aan de hand van oefeningen uit het Athletic Skills Model. Hij gebruikt de hierbij horende ‘schijf van 10’ voor de veelzijdige ontwikkeling van bewegen van het kind, waarin plezier centraal staat. De schijf van 10 is een wetenschappelijk en praktisch onderbouwde methode die bestaat uit 10 grondvormen van bewegen die gezamenlijk belangrijk zijn voor een optimale motorische ontwikkeling. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid. Het is de basis voor een leven lang plezier in bewegen. Jelle zal een les verzorgen die bestaat uit diverse spel- en oefenvormen. Zo zullen conditie, kracht, oriëntatie en samenwerken de hoofdingrediënten zijn van deze de les. Dit zorgt bij de kinderen voor betere prestaties en leeropbrengsten, minder blessures, meer creativiteit en vooral meer plezier!

                                                          Wist je dat?

Van veel topsporters is bekend dat zij meerdere sporten hebben gedaan en daarmee automatisch een groot deel van de schijf van 10 hebben doorlopen. Dit heeft bijgedragen aan een betere belastbaarheid, minder blessures met als gevolg meer beweeguren, een langer atletisch leven in de sport en het ontwikkelen van meer creatieve beweegoplossingen.

Nieuwsgierig geworden? De eerste les is een introductie les, dus de kinderen mogen lekker mee doen en ervaren of deze les geschikt is voor hun. stuur een mailtje naar info@sport-fysiek.nl om u kind aan te melden.

advertentie
advertentie