Afbeelding
rick koppelaar

Mandy Koppelaar gekwalificeerd voor NK freerun

Overig Deel je nieuws

Op donderdag 18 augustus organiseert JUMP freerun onder auspiciën van de KNGU het officiële Nederlands Kampioenschap Freerunning. Tijdens deze ‘style’ competitie nemen de 30 beste Nederlandse freerunners het tegen elkaar op in de strijd om het podium en de titel van Nederlands Kampioen Freerunning.

Mandy is lid van Sport Fysiek en freerun 2x in de week onder leiding van Betty van Vliet en Geert Visser. Mandy heeft zich weten te plaatsen door het insturen van een freerunclip van zichzelf. Mandy heeft al en NK-titel op haar naam staan, namelijk op de dubbel mini trampoline. 

In totaal zullen er op 18 augustus 20 mannen en 10 vrouwen strijden om de titel. De wedstrijd zal plaatsvinden op een grote setup op het 4TLOM festival terrein in Amsterdam. De wedstrijd is vrij toegankelijk en er is voldoende ruimte voor publiek. 

Sport fysiek is super trots dat zij iemand kunnen presenteren tijdens dit NK. Na 5 jaar aanbieders te zijn van deze sport en eigenaren van een grote freerunhal is het hebben van een deelnemer aan het NK freerun een hele eer. 

Wij wensen Mandy ontzettend veel succes.

advertentie
advertentie