De stand van As Together op de VTA Vakbeurs
De stand van As Together op de VTA Vakbeurs As Together

Eerste succesvolle beurs voor As Together Gedenksieraden.

Overig Deel je nieuws

Op 28,29 en 30 september stond As Together gedenksieraden op de VTA Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Een innoverend en inspirerend vakevent voor de gehele uitvaartbranche. Het vakevent wordt eens in de vierjaar georganiseerd op initiatief van de VTU.

Sinds september 2021 timmert As Together hard aan de weg. Amber Schep, eigenaresse van As Together, wist een sieradenlijn neer te zetten met een gepatenteerd verwisselbaar sieraad systeem. Op de VTA Vakbeurs kon de uitvaartbranche voor het eerst kennismaken met haar unieke sieraden. De reacties waren positief. Vernieuwend, mooi en modern zijn begrippen die meerdere malen voorbij zijn gekomen uit de mond van de bezoekers. Veel (dieren) crematoriums, uitvaartcentrums en andere uitvaart gerelateerde ondernemingen in Nederland, België of Engeland waren enthousiast over de sieraden met het verwisselbaar systeem. De sieraden zijn een ware toevoeging aan de huidige sieradencollectie die de uitvaartondernemingen op dit moment aanbieden. Door de interesse in de sieraden zal Amber de aankomende weken druk bezig zijn de geïnteresseerde uitvaartondernemingen te benaderen. Kortom een succesvolle eerste beurs voor As Together.

As Together staat bekend om de sieraden met een verwisselbaar sieraad systeem. “Het hart’ is het gedeelte waar as, haar, een vingerafdruk of een stukje handgeschreven tekst in verwerkt kan worden. Dit element kun je in alle As Together sieraden dragen. Op deze manier is het mogelijk om het sieraad af te wisselen op elke gelegenheid of stemming, maar toch je dierbare bij te dragen. Inmiddels heeft As Together al 8 verkooppunten waar de sieraden te koop zijn.

advertentie
advertentie