Afbeelding
M. Mostert

winterconcert zangkoor expressif op 13 december 2022

25 november 2022 om 14:19 Overig Deel je nieuws

Door de maatregelen in verband met het corona-virus is het alweer 3 jaar geleden dat zangkoor Expressif het laatste Winterconcert gaf. Dit vond voorheen altijd plaats in de R.K. Kerk. Aangezien het in 2019 eigenlijk te klein was voor het grote aantal bezoekers en het koor met 35 leden, is besloten naar een andere locatie te zoeken.

Dit jaar verzorgt Zangkoor Expressif een gezellige muzikale avond in de hal van de Anne de Vriesschool, locatie Deltalaan in Sliedrecht op dinsdag 13 december a.s. aanvang 20.00 uur. 

De toegang is gratis, evenals de koffie en thee in de pauze.

Expressif is een dameskoor uit Hardinxveld-Giessendam met een zeer gevarieerd repertoire, dat bestaat uit licht klassieke, populaire en musicalmuziek. Over het algemeen wordt dit driestemmig uitgevoerd, soms a capella. Het koor staat onder leiding van Marlous Smit jr. Deze zeer getalenteerde dirigente zorgt ook voor de begeleiding op de piano, waarop zij   ook een tweetal muzikale intermezzo’s ten gehore zal brengen. Natuurlijk staan er deze avond ook een aantal kerstnummers op het programma zoals O holy night en The little drummer boy en is er samenzang.   Na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Dames, die interesse hebben, zijn in het nieuwe jaar van harte welkom een repetitie bij te wonen en/of mee te zingen op een dinsdagavond in het Scoutinggebouw A15, Sliet 2 te Hardinxveld-Giessendam vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie