Kerstklaverjassen bij VV Sliedrecht
Kerstklaverjassen bij VV Sliedrecht VV Sliedrecht

Kerstklaverjassen 24 december 2022 Voetbalvereniging Sliedrecht

28 november 2022 om 20:44 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 24 december a.s. vindt in de kantine van de voetbalvereniging Sliedrecht weer het jaarlijks kerst klaverjastoernooi plaats. Het toernooi kent een lange traditie en is bedoeld voor leden, supporters maar eigenlijk voor iedereen die het leuk vindt om een kaartje te leggen. Door Corona kon het toernooi een paar jaar niet doorgaan.

Het inschrijven start om 12.00 uur de 24e december en de eerste kaarten worden op tafel gelegd om 13.00 uur. Het aanvangstijdstip is wat vroeger als normaal i.v.m. de kerstavond. Het inschrijfgeld is EUR 6,00.

U kunt zich ook vooraf inschrijven via het emailadres cba@vvsliedrecht.nl met vermelding van uw telefoonnummer. Via de email ontvangt u een inschrijfnummer retour, de inschrijving wordt pas definitief al u zich bij de inschrijftafel op zaterdag 24 december 2022 meldt. Zorg dat u op tijd bent en als u op het laatst niet kan stuur dan een afmelding naar genoemd email adres.

Er wordt gespeeld volgend het Rotterdams systeem en er worden 3 rondes gespeeld. Daarnaast is het “verplicht” vragen en de deler mag de troef kiezen of passen. Als dat gebeurt mag de eerstvolgende kiezen, als iedereen past dan moet de deler verplicht spelen.

Bestuur en commissie bijzondere activiteiten hopen op een gezellige middag in de kantine als afsluiting van het jaar 2022. Uiteraard zijn ook niet kaarters welkom voor een drankje en een hapje.

Bestuur en CBA Voetbalvereniging Sliedrecht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie