De eerste plaats was voor Doris van der Giessen.
De eerste plaats was voor Doris van der Giessen. Ket Bakker

Goed weekend voor Synergos

29 november 2022 om 09:59 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 26 november was een volle turndag voor de turnsters van Synergos. 

LANDELIJKE TEAMWEDSTRIJDEN 

S ´morgens namen Anique Bakker, Mandy Koppelaar, Stephany Koppelaar, samen met Kaya van Leeuwen van de drie lelies, deel aan een landelijke teamwedstrijd in Winterswijk. 

Tijdens deze wedstrijd behaalden de turnsters de eerste plaats met een punten totaal van 89.950. Zij eindigden net boven Pro-Patria die met 89.783 op de tweede plaats eindigde. De nummer 3 in deze poule Borne/ Penta werd derde met een puntentotaal van 83.583. Synergos heeft daarmee 25 punten binnnengehaald en staat 1ste in de ranking voor de halve finale. 

DISTRICTSWEDSTRIJDEN 

In Rotterdam waren op deze dag wedstrijden voor de turnsters die uitkomen in de derde en vierde divisie. Dit zijn districtswedstrijden 

Tijdens deze wedstrijden kunnen de turnsters zowel als team en individueel punten behalen. 

In de derde divisie hadden Lin van Kooten en Noa Teeuw een team gevormd met de turnsters van NVG Nieuwerkerk. 

Als team behaalden ze de eerste plaats en hebben ze een mooie stap gezet op weg naar de teamfinale. Door hun individuele punten behaalde Noa een vierde plaats. Lin behaalde met haar score de 3de plaats en zij mocht plaatsnemen op het podium. Aan de hand van de cijfers van deze wedstrijd hebben de meiden een mooie stap gezet op weg naar de teamfinales en evt toestelfinales 

In de laatste ronde van de districtswedstrijden deed Doris van der Giessen mee met het team van OKK Hardinxveld. Het team OKK/ Synergos behaalde een mooie eindscore en ook zij stonden op het podium om de gouden medailles in ontvangst te nemen. Doris mocht als individuele turnster ook nog eens een medaille voor de eerste plaats ophalen.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie