Team The Flying Dutchman @Work
Team The Flying Dutchman @Work The Flying Dutchman @Work

The Flying Dutchman @Work bestaat 5 jaar!

30 november 2022 om 08:24 Overig Deel je nieuws

Sliedrecht, 1 december 2022 – Vandaag 1 december bestaat The Flying Dutchman @Work 5 jaar. The Flying Dutchman @Work is het bemiddelingsbureau dat gediplomeerde beveiligers helpt bij het vinden van de baan die perfect aansluit bij hun ambities en competenties. Naast gediplomeerde beveiligers helpen aan een vaste baan worden aspiranten opgeleid tot volwaardig beveiliger op de Academy in Sliedrecht.

Sinds 1 december 2017 timmert The Flying Dutchman @Work hard aan de weg. Esmeralda Brand, eigenaresse,  weet samen met haar team het verschil te maken binnen de particuliere beveiligingsbranche.  Sinds 2022 is het mogelijk om gratis een MBO2 opleiding tot beveiliger te volgen. Er draaien inmiddels vijf klassen waarvan eind december de eerste aspiranten gaan “afstuderen”. De kracht van verschil zit voornamelijk in de persoonlijke aandacht die de matchmakers geven aan zowel de aspiranten als de gediplomeerde beveiligers. De matchmakers hebben zelf gewerkt als beveiliger en spreken de taal als geen ander.

Door de persoonlijke aandacht scoort The Flying Dutchman @Work een 9,7 bij de aspiranten en gediplomeerde beveiligers. “Geweldige werkgever, staan altijd voor je klaar en denken met je mee” aldus Debby uit Sliedrecht. Een score waar Esmeralda samen met haar team enorm trots op is! “Wij willen echt iets betekenen voor de maatschappij. Door de gediplomeerde beveiliger te begeleiden in zijn of haar loopbaan en de aspirant de opleiding succesvol af te laten ronden.”

De matchmakers in samenwerking met het marketing team, doen er samen alles aan om de gediplomeerde beveiliger aan een vaste baan te helpen.

The Flying Dutchman @Work heeft voor 2023 een aantal ambities op haar programma staan waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat:

Het verkrijgen van voldoende praktijkwerkplekken van nieuwe en bestaande klanten, het afsluiten van nieuwe en langdurige samenwerkingen, samenwerkingen met scholen, gemeentes & UWV. Daarnaast om als volwaardig HR Businesspartner te kunnen ondersteunen in bijvoorbeeld: recruitment, marketing, loopbaanbegeleiding en outplacement ed.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie