Afbeelding
Veranda

Uw veranda inrichten met steigerhouten meubelen

9 april 2020 om 17:34 Partnercontent

Een veranda, overkapping of tuinkamer biedt u de kans om meer van buiten en van uw tuin te genieten. Het is er al snel aangenaam. Is het juist erg warm? Dan kunt u in de veranda in de schaduw zitten. Een overkapping aan uw woning of elders in de tuin is een waardevolle toevoeging waar u in alle seizoenen een knusse plek vindt. U maakt van de veranda een nog fijnere plek door hem in te richten met mooie tuinmeubelen van duurzame kwaliteit. Er zijn tal van manieren om van uw overkapping een tweede huiskamer te maken. Bedenk daarom eerst welke invulling u aan uw overkapping wilt geven. Wilt u er bijvoorbeeld vooral lekker in luieren? Of wordt het de plek waar u uitgebreid met het gezin en/ of vrienden kunt koken en eten. Of is uw veranda zo ruim dat u dat allemaal kunt combineren? Steigerhouten maatwerkmeubelen van Van Londen zijn dé oplossing voor uw wensen.

Koken en tafelen
Wordt uw veranda gebruikt om te koken en te eten? Tover dan uw veranda om als eetkamer, eentje met alles erop-en-eraan. In het assortiment steigerhouten meubelen op maat van VanLonden.com vindt u veel sfeervolle eettafels. Al uw vrienden en familie kunnen plaatsnemen aan een ronde, ovale of rechthoekige buitentafel. Na het eten kunt u borrelen aan een steigerhouten bartafel met bijpassende krukjes. Droomt u van een buitenkeuken en biedt uw overkapping daar ook de ruimte voor? Bakken, braden en grillen is allemaal mogelijk met een steigerhouten buitenkeuken. Die is functioneel én mooi en is als een keuken met werkblad of als een uitgebreider exemplaar met ruimte voor een kooktoestel.

Loungen in de veranda
Wilt u van uw veranda een plek maken om koffie te drinken, te lezen en urenlang te relaxen? Bij VanLonden.com heeft u enorm veel keuze in steigerhouten (hoek)banken in vele afmetingen en uitvoeringen. Steigerhouten hoekbank Gert of hoekbank Fedde zijn ideale tuinbanken om onder een overkapping te plaatsen. De bank wordt geleverd in een mooie white wash tint die goed combineert met tuinkussens in welke kleur dan ook. De beginmaat van Enzo is (150 x 150 cm) maar ook grotere afmetingen behoren tot de mogelijkheden. Met steigerhouten bijzettafels en hockers maak je de loungeruimte onder je veranda helemaal compleet.

Duurzaam en robuust
In de gevarieerde collectie van VanLonden.com vindt u van alles om het buiten net zo gezellig te maken als binnen. De steigerhoutspecialist heeft een naam hoog te houden in het vervaardigen van duurzame en robuuste meubels van steigerhout en overkappingen van Douglashout. De toepassingsmogelijkheden van deze houtsoorten zijn eindeloos. Steigerhout kunt u afwerken met nano-coating, beits of lak om uw meubel een nog langere levensduur te bezorgen en verfraaien.

Steigerhout in uw interieur
Ook voor uw steigerhouten meubelen voor woonkamer, slaapkamer, badkamer of welke ruimte dan ook bent u bij VanLonden.com aan het juiste adres. Een kinderbed hoogslaper is bijvoorbeeld ook een populair product uit het uitgebreide assortiment. Hoogslapers kunnen in elk gewenst ontwerp worden uitgevoerd. Daarnaast maken wij ook tafels, banken, kasten, bureaus en nog veel meer, alles op maat en geheel naar eigen wensen. In onze webshop stelt u zelf heel eenvoudig uw eigen meubel samen.

Anne van den Houten

advertentie
advertentie