Afbeelding
Glutenvrij brood

Maak kennis met Glutenvrij Le Poole, een bedrijf met een missie

4 juni 2020 om 07:54 Partnercontent

Veilig, makkelijk en uitgebreid boodschappen kunnen doen was nog nooit zo belangrijk als nu. Voor mensen met een glutenintolerantie was dat ook voor de coronacrisis al geen vanzelfsprekendheid. Hoewel het aanbod van glutenvrije producten de afgelopen jaren sterk is verbeterd, blijft de keuze in de supermarkt beperkt.

Terwijl een feestelijke barbecue of uitgebreide maaltijd nu lekkerder is dan ooit om in de eigen achtertuin toch nog een beetje dat vakantiegevoel te kunnen creëeren, of zelf de culinaire hoogstandjes te maken waarvoor je normaal naar het restaurant zou gaan. Ben jij coeliakiepatiënt, of eet je om een andere reden (liever) geen gluten? Maak dan kennis met dé online supermarkt voor glutenvrije producten: Glutenvrij Le Poole.

Even voorstellen: de glutenvrije missie van Le Poole

Glutenvrij Le Poole is ontstaan vanuit een persoonlijke missie van Christien Le Poole. Omdat hun dochter geen gluten kan verdragen, begonnen Le Poole en haar man in de eigen slagerij glutenvrije vleesproducten te ontwikkelen en te verkopen. De vraag groeide en ook het assortiment breidde zich uit, tot uiteindelijke de eigen bakkerij van Glutenvrij Le Poole geboren werd. In die bakkerij worden de glutenvrije broden van het eigen huismerk gebakken. En ja, ook baguettes voor bij die barbecue.

Vanuit haar eigen ervaring weet Christien Le Poole namelijk hoe moeilijk het kan zijn om lekker en gevarieerd boodschappen te doen met een glutenintolerantie. Daarom vinden mensen die hiermee te maken hebben in de webshop van Glutenvrij Le Poole een uitgebreid assortiment met het eigen huismerk, maar ook met bekende glutenvrije merken als Schar, Semper en Bezgluten.

Gegarandeerd glutenvrije producten

In de webshop vind je ook diverse andere glutenvrije producten, zoals crackers, beschuit en knäckebröd. Houd je van bakken? Dan kun je ook glutenvrij meel bestellen waarmee je zelf aan de slag kunt om de heerlijkste taarten of cakes te bakken.

Iemand met coeliakie kan al ziek worden van een enkele kruimel paneermeel. Daarom maakt worden in de bakkerij geen reguliere voedingsmiddelen geproduceerd, zodat het bedrijf en al zijn producten gegarandeerd glutenvrij zijn.

Glutenvrij Le Poole staat dan ook garant voor een veilig en divers aanbod van glutenvrije producten zodat je ook met een glutenintolerantie lekker en afwisselend kunt eten.

Eenvoudig en uitgebreid online boodschappen doen

Verschillende winkels verkopen inmiddels de broden uit deze glutenvrije bakkerij. De verkooplocaties zijn eenvoudig te vinden in de Glutenvrij Le Poole app. Via de app kun je ook eenvoudig al je producten bestellen, zodat je de deur niet uit hoeft voor jouw glutenvrije boodschappen.

Verse broden worden op donderdag verzonden, zodat je ook met een glutenintolerantie kunt genieten van de smaak en geur van versgebakken brood. En de keuze is reuze: bruinbrood, meerzadenbrood, rimboebrood, teffbrood, witbrood, woestijnbrood, haverbrood, rozijnenbrood en kerstbrood met amandelspijs. Bij ieder brood vind je bovendien informatie over andere allergenen. Sommige verse broden bevatten bijvoorbeeld geen kippenei, soja, selderij, sesam, pinda of tarwezetmeel.

Download de app en maak vandaag nog kennis met het uitgebreide assortiment glutenvrije producten van Glutenvrij Le Poole.

Anne van den Houten

advertentie
advertentie