Afbeelding
De Doetse Kom

Vernieuwd veiligheidsplan De Doetse Kom

12 augustus 2020 om 13:46 Recreatie

GIESSENBURG Met ingang van 12 augustus is het zwembad de Doetsekom exclusief toegankelijk voor abonnementhouders en bezitters van een 12-badenkaart. Dit geldt ook voor de activiteiten die de komende weken nog op de planning staan.

,,Gezien de recente aankondiging van de veiligheidsregio ZHZ in verband met de coronatoename in onze regio en de enorme toestroom van badgasten konden wij de veiligheid en gezondheid van onze gasten en ons personeel niet langer waarborgen. Dat is de reden dat er met ingang van 12 augustus een nieuw veiligheidsplan in werking is met als gevolg dat het zwembad de Doetsekom met ingang van 12 augustus tot en met einde seizoen 29 augustus exclusief toegankelijk is voor abonnementhouders en/ of bezitters van een 12-badenkaart seizoen 2020”, zegt Kees Commijs.

Met ingang van 12 augustus worden er geen abonnementen, 12-badenkaarten en/ of losse tickets
meer verkocht bij de kassa. Ook online een abonnement aanschaffen voor dit seizoen is niet meer mogelijk.

Om teleurstelling bij de ingang te voorkomen vraagt de directie van het zwembad om zonder abonnement en/ of 12-badenkaart niet naar De Doetsekom te komen. De veiligheid en gezondheid van bezoekers en personeel staan voorop.


Kijk voor de openingstijden en alle evenementen op www.dedoetsekom.nl.

Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie