Sliedrecht verliest in en tegen Heerjansdam (2-1).
Sliedrecht verliest in en tegen Heerjansdam (2-1). Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht onderuit in Heerjansdam

18 mei 2019 om 19:14 Sport

HEERJANSDAM In de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie is Sliedrecht zaterdagmiddag met 2-1 onderuit gegaan in en tegen Heerjansdam. De ploeg van trainer/coach Dennis van der Steen, wat al een periodetitel op zak heeft, kwam vlak voor de rust nog met 0-1 voor dankzij een afstandsschot van Marciano Simonis. In de tweede helft kwam de thuisclub al snel langszij (1-1) waarna Heerjansdam volgens Van der Steen het meeste aanspraak maakte op de winst. ,,Dan geeft de absolute wil om te winnen de doorslag. Het gaat uiteindelijk om strijd en passie en ik vind dat Heerjansdam op basis daarvan meer recht had op drie punten." Die drie punten kwamen er uiteindelijk ook voor Heerjansdam, want twee minuten voor het einde van de wedstrijd prikte Louis Salacroup de winnende treffer tegen de touwen om daarmee de 2-1 eindstand op het scorebord te laten noteren. ,,We hebben terecht verloren van tegenstander die meer gemotiveerd was dan wij", aldus de oefenmeester.

De laatste wedstrijd van de reguliere competitie is voor Sliedrecht een thuiswedstrijd tegen laagvlieger VVGZ. Op Sportpark De Lockhorst wordt zaterdag 25 mei om 14:30 uur afgetrapt. Zoals bekend volgt in de week of weken daarna voor Sliedrecht de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse.