Heren Sliedrecht Sport klaar voor apotheose

Sport

SLIEDRECHT - De B-league voor de heren volleyballers is razend spannend. De kaarten voor het kampioenschap lijken weliswaar geschud. Lycurgus 2 bleek voor iedereen een maatje te groot. En ook de strijd om plaats 2 is ook gespeeld. Rivo Rijssen heeft 9 punten voorsprong met nog drie wedstrijden te gaan. Maar daaronder is het ongekend spannend. Sliedrecht Sport staat er het beste voor, maar heeft het lastigste programma. Te beginnen met aanstaande zaterdag tegen juist de nummer 2, Rivo Rijssen.

Rivo Rijssen richt duidelijk zijn pijlen op promotie naar de A-league. Uit was het team te sterk voor Sliedrecht, maar de ploeg kent een mindere fase: drie verliespartijen in de laatste vijf wedstrijden. Mogelijkheden dus voor de mannen van Arie van Wolferen om de gasten in De Stoep aan de zegekar te binden. Belangrijk want bij verlies zullen concurrenten VoCASA en Taurus langszij komen.

Sliedrecht Sport is bezig aan goede serie wedstrijden en verkeert dus in de winning mood. Of deze lijn doorgetrokken kan worden is zaterdagavond om 20.00 uur in De Stoep te aanschouwen door al die blauwwitten die niet naar Friesland afreizen om de dames aan te moedigen.

advertentie
advertentie