Jeugdtennissers uit de regio kunnen zich inschrijven voor ATV JOPEN

Sport

ALBLASSERDAM - Bij tennisvereniging ATV in Alblasserdam wordt van maandag 18 juni tot en met zondag 24 juni het jaarlijkse ATV Open Jeugdtennistoernooi (JOPEN) gespeeld. Het betreft een door de KNLTB goedgekeurd tennistoernooi. Iedere jonge tennisser en tennisster uit de regio kan mee doen in de onderdelen JE, JD, ME, MD en Mix in de leeftijdcategorieën tot en met 8, tot en met 10, tot en met 12, tot en met 14 en tot en met 17 jaar.

Net als vorig jaar zijn er mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan tot 3 juni en is mogelijk via internet. Ga naar www.toernooiklapper.nl, kijk bij regio Rotterdam en zoek op JOPEN). Op de website www.tennisvereniging-atv.nl is een directe link aangemaakt.

Door de bijdragen van diverse sponsors kunnen tijdens het toernooi net als de afgelopen jaren leuke activiteiten worden gehouden.

De wedstrijdleiding bestaat dit jaar uit Gert Jan Ossevoort, John van Angelen en Gert Jan Weerts. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op de ATV-website. Vragen kunnen ook gesteld worden per e-mail jeugdcommissie@tennisvereniging-atv.nl of via Facebook door je aan te melden als vriend.

advertentie