Workshop gezonde voeding voor sporters bij PTS

5 april 2014 om 00:00 Sport

Woensdag 5 maart a.s. zal de workshop "Gezonde voeding voor sporters" worden gegeven bij PTS. Sinds februari 2014 is PTS een samenwerkingsverband aangegaan met Suzanne Groenendijk. Suzanne is diëtiste en helpt mensen naar het zoeken van de balans tussen gezond en lekker eten. Op die manier bereikt u een gezondere leefstijl en uw gewenste gewicht. "Cliënten verwachten vaak dat ze bij de diëtist een lijstje van producten krijgen die ze niet meer mogen eten. Dat is niet de manier waarop ik werk" vertelt Suzanne. "Ik bied ondersteuning op het gebied van voeding door op maat gemaakt advies en het geven van praktische tips. Zo bereikt u blijvend een gezonde eet- en leefstijl."

De workshop op 5 maart staat in het teken van sport en voeding. "Er bestaan zeer veel misverstanden over voeding" vertelt Esther Boer. Esther komt als eigenaar van PTS dagelijks deze misverstanden tegen in de praktijk. "Veel mensen willen afvallen en proberen van alles. Veel diëten werken alleen op de korte termijn en na een korte periode vervallen mensen vaak weer in oude gewoontes. Wij hebben gemerkt dat heel veel mensen behoefte hebben aan een goed en deskundig advies. Dat is de reden waarom wij met Suzanne van Appétit zijn gaan samenwerken. Onze specialisten worden vaak vergoed door uw zorgverzekering."

Op woensdagavond 5 maart staat het volgende op het programma: Wat is gezonde voeding? Hoe is een blijvend gewichtsverlies te bereiken? Wat kunt u het beste eten voor of na een training? Hoe zit het met eiwitten? Welke dorstlesser is de beste keuze? Hoeveel vocht verliest u tijdens de training? Verder komen het voedingsadvies, de begeleiding en de vergoedingen via de zorgverzekeraars binnen PTS aan bod.

De avond begint om 20.00 (tot 21.30 uur) uur en wordt gehouden in de Sliedrechtzaal van PTS. Krommestoep 1-B 3361 CH in Sliedrecht. Inschrijven kan via info@sliedrecht-fitness.nl of door te bellen met 0184-633315. U kunt u ook inschrijven bij de balie van PTS. De kosten voor de workshop zijn € 6,50 (inclusief koffie/thee) PTS leden betalen € 5,00.

advertentie
advertentie