Cofano nieuwe stersponsor gehandicaptensport

5 april 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT- Vorige week heeft de stichting Spits in Cofano Software Solutions haar eerste stersponsor gevonden en is de driejarige samenwerking contractueel vastgelegd. De stichting Spits is vorig jaar juni opgericht en heeft als voornaamste doel om mensen met een verstandelijke of fysieke beperking de kans te bieden deel te nemen aan een G-teamsport bij de sportverenigingen in Sliedrecht.

Buiten de teamsport om zal de stichting Spits deze doelgroep financieel ondersteunen en ook faciliteren door het opzetten van diverse dagbestedingen op de diverse sportverenigingen in Sliedrecht. Cofano houdt zich bezig met het ontwikkelen van web based software-applicaties en biedt innovatieve oplossingen zowel op het gebied van transport en logistiek als voor bedrijfsmanagement in het algemeen.

,,Ik ben van mening dat mensen met een beperking alle mogelijkheden moeten hebben om te kunnen sporten. Als Sliedrechtse ondernemer steun ik dan ook graag lokale initiatieven die zich inzetten om sport toegankelijk te maken voor deze doelgroep. Wij als onderneming dragen dan ook de

doelstelling van stichting SPITS een warm hart toe en wij hopen dat er nog vele ondernemingen zullen volgen", aldus Koos Leeuwenstein, directeur van Cofano.

advertentie
advertentie