Synergos op koers op de dubbele minitrampoline!

Sport

De springers van Omnisportvereniging Synergos hebben bij de tweede landelijke plaatsingswedstrijd op de dubbele minitrampoline in Den Bosch weer goede zaken gedaan. Er zijn 4 medailles gewonnen en enkele deelnemers hebben zich al verzekerd voor een plaats in de finale op het NK trampoline in Ahoy.

In de jongste categorie pupillen, lieten de Synergos springers wederom zeer strakke sprongen en stabiele landingen zien. Dit resulteerde in een prachtige 1e plaats voor Mandy Koppelaar en een 3e plaats voor Evi Hagenaars. Hiermee zijn ze beide verzekerd van een plaats in de finale. Wan-Ting Elkhuizen moest genoegen nemen met een 5e plaats en is nog niet zeker van de finale.

Bij de jongens heeft Micha van der Vlies voor een verrassing gezorgd door 2e te worden en hiermee heeft hij ook een finaleplaats bemachtigd. Met een 8e plaats voor Jayden van der Hel blijft het spannend om de race naar de finale.

Er werden geen medailles in de zwaar bezette categorie jeugd meisjes behaald, maar met een 4e plaats voor Sifra van de Graaf is een plaats in de finale verzekerd.

Lisa Korevaar 7e en Merel Hezen 17e, staan in de tussenstand voor een finaleplaats aan de goede kant van de streep. Elianne Visser springt heel stabiel in de middenmoot en heeft met haar 16e plaats nog een kleine kans om de finale te bereiken. Emanuala Brandwijk en Jade Lentjes moesten genoegen nemen met een 21e en 25e plaats.

Xinga Gruis heeft in de categorie junior dames wederom het zilver weten te bemachtigen en hiermee kan ze zich opmaken om de finale in Ahoy te springen. Met de 8e plaats voor Desi van Son blijft ze de finale in het zicht houden. Voor Annemarte den Breejen, die 10e werd, zal het heel moeilijk worden om een finale plaats te bemachtigen.

Bij de senioren dames hebben Marcia den Hartog en Martha Lavooi een respectievelijke 6e en 8e plaats behaald. De race voor een finale plaats is voor beide dames nog niet gestreden.

De derde en laatste plaatsingswedstrijd zal plaatsvinden op 22 maart in Sporthal De Stoep in Sliedrecht.

advertentie
advertentie