De Wilgen en PWA Waalslaan winnen schoolvoetbal

15 april 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - Op het kunstgrasveld van voetbalvereniging Sliedrecht werden afgelopen vrijdagavond de jaarlijkse schoolvoetbal-finales gespeeld. Op woensdagmiddag werden de voorrondes gespeeld. De finales vonden dit jaar eerder plaats als normaal, gezien de komende feestdagen en vakanties.

Bij de meisjes stonden de teams van De Wilgen en de Johannes Calvijnschool tegenover elkaar. Het niveau verschil was duidelijk aanwezig en dat resulteerde in een 7-0 overwinning voor de meisjes van De Wilgen. Daarna werd de jongens finales gespeeld tussen De PWA Waalslaan en de Henri Dunant. Beide ploegen waren tegen elkaar opgewassen en ze kregen beide kansen. Na een 1-0 voorsprong voor de Herni Dunant scoorde de PWA Waalslaan gelijk, zodat penalties de beslissing moesten brengen. Het waren spannende momenten maar na vijf rondes bleek dat de PWA Waalslaan de winnaar was.

Na afloop reikte secretaris Tom Pauw van vv Sliedrecht de prijzen uit aan de vier teams. De beide winnaars, bij de meisjes De Wilgen en bij de jongens PWA Waalslaan, gaan Sliedrecht vertegenwoordigen op woensdag 21 mei tijdens de regiofinales.

advertentie
advertentie