Jongens C2 Sliedrecht sport Kampioen!

22 april 2014 om 00:00 Sport

Daar was hij dan, onze welverdiende eerste kampioenswedstrijd. Op J.l. Zaterdag 12 april mochten wij onze eerste poging doen om een titel binnen te slepen, namelijk het kampioenschap in de hoofdklasse C. Het doel was duidelijk: ook Benevia moest er aan geloven, onze indrukwekkende zegereeks van 10 wedstrijden. Nog maar 1 set was nodig om kampioen te worden.

Sinds JC2 bij elkaar geraapt is met een nieuwe coach, gaat het met een stijgende lijn de goede kant op. Op de trainingen word er hard gewerkt aan hardere services en smashes, ook de onmogelijkste ballen worden van de grond gevist. Na een mooie 4e plek in de eerste helft van het seizoen staan we in de tweede helft ongeslagen boven aan.

We begonnen met de vaste basis, die heel het seizoen stabiel was: Kevin, Sander, René, Berend, Thomas en Jurgen. Terwijl de coach bang was voor “zenuwachtig spel” bewezen zij het tegenovergestelde, ze lieten duidelijk merken dat hier niks te halen viel voor de tegenstander, na 12 minuten stond een dikke 24-10 op het scorebord. KAMPIOEN!